RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 買左個白色硬殼,唔知點上色好... [打印本頁]

作者: 灰色軌跡    時間: 2006-7-7 23:18
標題: 買左個白色硬殼,唔知點上色好...
小弟買左個白色jeep 殼, 未上色, 因為有好多銀色部件要上色...唔知好唔好買噴油?同埋想令部車 令d, 唔知有咩方法呢?? 係咪上力架...
作者: DieselEngine    時間: 2006-7-7 23:21
我唔知岩唔岩你駛啦......文具舖有d光油係比美勞and模型專用, 有塗/噴(罐)選擇, 塗果隻15蚊樓下, 不溶膠(唔知PSTS).
作者: AMAT    時間: 2006-7-7 23:26
梗係買呢個田宮油啦!TS系列!
作者: 灰色軌跡    時間: 2006-7-7 23:58
原帖由 AMAT 於 2006-7-7 23:26 發表
梗係買呢個田宮油啦!TS系列!

係咪噴油0黎0家??
作者: txzmxn    時間: 2006-7-8 00:06
原帖由 灰色軌跡 於 2006-7-7 11:58 PM 發表

係咪噴油0黎0家??

係! 仲係專用離噴硬膠, 但切忌下雨/潮濕天氣噴喎!
快啲搞掂post上離分享吓啦!
作者: 灰色軌跡    時間: 2006-7-8 00:14
原帖由 txzmxn 於 2006-7-8 00:06 發表

係! 仲係專用離噴硬膠, 但切忌下雨/潮濕天氣噴喎!
快啲搞掂post上離分享吓啦!

HAHA...我係超新手0黎咋... 加上我買0既其實唔係懷舊野... 係 miniz monster 0既jeep 殼未上色版本咋....haha..不過諗住各位對返新同整靚架車好似幾有研究至post 呢度問一問....唔該哂~~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2