RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 原來可以咁...... [打印本頁]

作者: 會員    時間: 2006-8-6 18:00
標題: 原來可以咁......
小弟部ta-03大家都見過下啦!前幾頁:[準備為佢番新]果度!本來佢d轉向C座老化問題而煩左幾日!...點知!搵番舊有零件發現!原來mini M-01係完全啱裝!於是便開始......(大家比d意見吖!)

作者: speed    時間: 2006-8-6 18:51
m-01 c座好似沒有角度喎
作者: 拖頭仔    時間: 2006-8-6 18:58
原帖由 speed 於 2006-8-6 18:51 發表
m-01 c座好似沒有角度喎

有的,我估是1-2度。
作者: 茶犬    時間: 2006-8-6 19:12
1-2度咩?
作者: ALEXANDER    時間: 2006-8-7 01:47
caster
作者: moon    時間: 2006-8-7 02:47
會唔會短左? 不過就咁睇又好似唔覺
作者: sshh    時間: 2006-8-7 04:56
改得唔錯呀
買埋新碳板?
ta03 d 杯都有d似TG10 mk.1
作者: 會員    時間: 2006-8-7 10:54
原帖由 moon 於 2006-8-7 02:47 發表
會唔會短左? 不過就咁睇又好似唔覺

最初我都以為會短左,但一比較之下原來侮個轆佢濶0左4mm多,但狗骨杯要換!

作者: 會員    時間: 2006-8-7 11:05
原帖由 sshh 於 2006-8-7 04:56 發表
改得唔錯呀
買埋新碳板?
ta03 d 杯都有d似TG10 mk.1

碳板二手架!TG10 mk.1唔知呀!咁啱以前玩過m-01所以先有呢d件,咁咪攞黎對吓囉!(有無人知呢d金屬件邊間公司出品呀?)
作者: sshh    時間: 2006-8-7 16:01
原帖由 會員 於 2006-8-7 11:05 發表

碳板二手架!TG10 mk.1唔知呀!咁啱以前玩過m-01所以先有呢d件,咁咪攞黎對吓囉!(有無人知呢d金屬件邊間公司出品呀?)

GPM or tamiya 卦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2