RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 好野介紹: 老展電單車金屬零件全線正價6折 [打印本頁]

作者: beebee    時間: 2006-9-5 04:21
標題: 好野介紹: 老展電單車金屬零件全線正價6折
老展由今日5/9開始,佢地d改dee金屬零件全線正價6折,唔係講笑...一個價值$130金屬尾擔,而家$78有啦..里次特價唔知做到幾時??有快襯手o勒兄弟門.....

作者: Skyline    時間: 2006-9-5 07:54
原帖由 beebee 於 2006-9-5 04:21 發表
老展由今日5/9開始,佢地d改dee金屬零件全線正價6折,唔係講笑...一個價值$130金屬尾擔,而家$78有啦..里次特價唔知做到幾時??有快襯手o勒兄弟門.....

if the price is 40% off, then it's good  
作者: orange00    時間: 2006-9-5 11:23
咁要買定個波箱la
作者: beebee    時間: 2006-9-5 14:32
唔係幫佢賣廣告~~真係機不可失...玩dee係時候啦~~哈
作者: wai    時間: 2006-9-5 23:17
原帖由 beebee 於 2006-9-5 14:32 發表
唔係幫佢賣廣告~~真係機不可失...玩dee係時候啦~~哈

我買套京商 R 呔玩,但係感覺唔食地,重差過原裝套,請問有冇其他方法好 D

睇過條熱身片段,見到 D 車手車好很入彎,真係要點先做到呀 !!

我都落過去個場玩過,但係完全做唔到 D 師兄玩法,點解..點解咁靈敏..WHY..
作者: dl    時間: 2006-9-5 23:52
我地d 車全部有`呔膽ga!
option 尾油壓好重要ga!!!
有機會就出來一齊玩啦!!
作者: ckyan    時間: 2006-9-6 01:20
原帖由 wai 於 2006-9-5 23:17 發表

我買套京商 R 呔玩,但係感覺唔食地,重差過原裝套,請問有冇其他方法好 D

睇過條熱身片段,見到 D 車手車好很入彎,真係要點先做到呀 !!

我都落過去個場玩過,但係完全做唔到 D 師兄玩法,點解..點解 ...

建議用返原裝呔加diy呔膽....如果部車係屬正常,以經會幾好入彎....不過還有其它配合先得
有機會出來吹水一齊玩.....
作者: wai    時間: 2006-9-6 10:27
原帖由 dl 於 2006-9-5 23:52 發表
我地d 車全部有`呔膽ga!
option 尾油壓好重要ga!!!
有機會就出來一齊玩啦!!

咁你地改 d 嘜先有表現,係咪快 servo, R 呔, 油壓..等等
作者: wai    時間: 2006-9-6 10:35
重有..重有..見到你地熱身圈裏面,唔用保護架,咁係咪可以好彎 D ..
作者: ckyan    時間: 2006-9-6 10:58
個人意見...如果係新手可以用原裝車加啤呤及側架....練好手車先.....如果手車唔得改什麼都冇用.
其實有冇用側架部車都可以好快好好彎.....最重要唔係架架車照樣改就走法一樣....要配合你自已需要.
有師兄全原裝都比佢介到pk.....
今晚石門有局,有冇興趣去玩吹水?

作者: ckyan    時間: 2006-9-6 11:09
原帖由 wai 於 2006-9-6 10:27 發表

咁你地改 d 嘜先有表現,係咪快 servo, R 呔, 油壓..等等

淨係改三及diy呔膽.......

作者: wai    時間: 2006-9-6 22:02
淨係改三及diy呔膽....... [/quote]

咁呔膽diy係前後加定係單尾呔加,而軟硬又點安排呢............?
作者: beebee    時間: 2006-9-7 04:31
有d老友前後都加呔膽...而我就凈尾呔加..好講自己配唔配合....軟硬就睇場地...平坦d o既路我會用較硬o既呔膽,相反條路爛d我會用較軟...其實冇話邊隻好...好似上面師兄話齋:"最重要唔係架架車照樣改就走法一樣....要配合你自已需要".. .......自己試吓先...有呔膽同冇呔膽o既分別...睇吓果種感覺
作者: SPOONACCORD    時間: 2006-9-7 21:02
我n年前都有部~
個人冇關節~~
最衰搬home掉左
作者: beebee    時間: 2006-9-8 00:05
原帖由 SPOONACCORD 於 2006-9-7 21:02 發表
我n年前都有部~
個人冇關節~~
最衰搬home掉左

非常可惜~~
作者: pantherjovi    時間: 2006-9-8 15:25
尾擔加波箱同2粒介子,都係$177....平好多(原本$290)
作者: zivtong    時間: 2006-11-27 11:30
老長收起晒bike parts 冇得六折lu~
作者: beebee    時間: 2006-11-29 02:57
原帖由 zivtong 於 2006-11-27 11:30 發表
老長收起晒bike parts 冇得六折lu~

睇黎真係冇得六折啦..... ...而且仲冇全貨添...
作者: minimini    時間: 2006-11-29 23:55
金毛亞叔話優惠去到 30/11 咋.......1/12 就會加番價喎.....
作者: soilderman83    時間: 2006-12-14 12:21
What a pity!I'am late!
作者: eason    時間: 2006-12-14 12:25
原帖由 beebee 於 2006-11-29 02:57 發表

睇黎真係冇得六折啦..... ...而且仲冇全貨添...

咁係咪俾正價佢可能會嘗試幫你 check 吓仲有冇存貨 ??........
作者: lolman    時間: 2006-12-14 12:28
我問過佢比左張黃紙我....

唔係叫我燒, 放心

上面有個 email, 叫我去問喎
作者: soilderman83    時間: 2006-12-14 12:31
But I remeber Kyosho also have metal gear set,is it Ok and easy to buy?
作者: beebee    時間: 2006-12-14 12:35
聽番黎消息~~係鋪面問有冇華dee零件...佢之後叫你上佢個網到訂...買夠十件者可以有6.5折....
作者: minimini    時間: 2006-12-14 12:42
原帖由 beebee 於 2006-12-14 12:35 發表
聽番黎消息~~係鋪面問有冇華dee零件...佢之後叫你上佢個網到訂...買夠十件者可以有6.5折....

同一款 parts 買十件 ??......
作者: beebee    時間: 2006-12-14 12:46
咁真係要自己諗清楚買邊款~~或者可以同埋d朋友合份入貨都掂~~
作者: lolman    時間: 2006-12-14 12:46
原帖由 beebee 於 2006-12-14 12:35 發表

唔知D運費貴唔貴, 我老婆近日迷上左電單車........想送架個佢玩....
作者: beebee    時間: 2006-12-14 12:47
好似去番鋪面攞貨~~唔洗運費
作者: lolman    時間: 2006-12-14 12:48
原帖由 beebee 於 2006-12-14 12:47 發表
好似去番鋪面攞貨~~唔洗運費

I see thx...
作者: beebee    時間: 2006-12-14 12:56
咁就要快d出啦~~一架同老婆大人玩,另一架過黎同大家玩..哈
作者: pat1111    時間: 2006-12-14 13:34
原帖由 minimini 於 2006-12-14 12:42 發表

同一款 parts 買十件 ??......

Total 十件再送一件最平o個件

其實有興題買,係度問下有無其他師兄要買野,可以一齊買o羅.

我之前買D Parts  都係咁
作者: soilderman83    時間: 2006-12-14 13:45
原帖由 lolman 於 2006-12-14 12:46 發表

唔知D運費貴唔貴, 我老婆近日迷上左電單車........想送架個佢玩....

Your wife is good ,she like RC motorcycle!
作者: soilderman83    時間: 2006-12-14 13:46
原帖由 pat1111 於 2006-12-14 13:34 發表

Total 十件再送一件最平o個件

其實有興題買,係度問下有無其他師兄要買野,可以一齊買o羅.

我之前買D Parts  都係咁

I have interesting,please join me to buy but I need to research which parts I will buy,please wait me,thanks!
作者: 毒魚    時間: 2006-12-14 13:47
原帖由 soilderman83 於 2006/12/14, 13:45 發表

Your wife is good ,she like RC motorcycle!

一家人沉淪毒海
作者: beebee    時間: 2006-12-14 17:26
"家庭樂"唔得o既...係都要講"一家人沉淪毒海"....哈

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2