RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 急問! [打印本頁]

作者: AILSAVolvo    時間: 2011-6-22 21:35
標題: 急問!
我想問下邊道有啡色同木紋貼紙賣?
作者: wyman18    時間: 2011-6-22 22:01
AILSAVolvo 發表於 2011-6-22 21:35
我想問下邊道有啡色同木紋貼紙賣?

影張啡色同木紋果d相跟住print 出黎貼落去咪得咯
你都系攞黎整巴士凳姐~

作者: 1234vvv    時間: 2011-6-22 22:23
一般文具鋪都有段尺買,元朗區就去光華書局。
作者: AILSAVolvo    時間: 2011-6-22 22:25
wyman18 發表於 2011-6-22 22:01
你都系攞黎整巴士凳姐~

印就貴囉!我要黎整地下同牆身,要防水唔甩色
作者: AILSAVolvo    時間: 2011-6-22 22:25
wyman18 發表於 2011-6-22 22:01
你都系攞黎整巴士凳姐~

作者: wyman18    時間: 2011-6-22 22:26
AILSAVolvo 發表於 2011-6-22 22:25

宜家家私有無呀....?
作者: lajar    時間: 2011-6-22 22:37
新填地旺角道
作者: AILSAVolvo    時間: 2011-6-22 22:58
1234vvv 發表於 2011-6-22 22:23
一般文具鋪都有段尺買,元朗區就去光華書局。

有冇地址?
作者: 1234vvv    時間: 2011-6-22 23:26

元朗同樂街
http://maps.google.com.hk/?ll=22.445045,114.028848&spn=0,0.006866&z=17&brcurrent=3,0x3403f0bbf66f66b9:0x358dcae2b5b543e6,1,0x3403f00a63639461:0xba0588d41c361655&layer=c&cbll=22.445064,114.02879&panoid=bQOjD6fUubjhydLpluoo1Q&cbp=12,124.16,,1,2.59

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2