RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chub
打印 上一主題 下一主題
收起左側

灣仔橋底塲被洗咗白白,油水都無滴)(第二集)

laufufu 發表於 2010-8-2 18:40:17 | 顯示全部樓層
回復 110# chub
請願諒我用詞粗俗!!原來係你D白痴仔整到咁...倒油之後就叫人買橋底胎!好想知橋底胎係唔係要找你買呢??
如果係咁,係同果D响HIGHWAY放石頭,放釘.等你爆胎,就走黎幫你換胎果D賤人有咩分別?
我唔覺得落左油有幾咬地LAW?! 如果你係街,係球場放車,唔通你倒油落街.球場?
仲覺得自己O岩晒!
用下個腦la.我同個小朋友去玩,佢都識講:點解個塊地咁滑ga,點解咁多油ga?
he is only 5years old....
laufufu 發表於 2010-8-2 23:03:59 | 顯示全部樓層
回復 121# 雪野男
1.Sorry.我從頭至尾都用"?".我無確定 倒油 = 賣胎同一人!不過陰謀論黎講,倒油 = 賣胎同一人 都唔係  無可能.唔係我完全唔識用腦,,係你唔細心.
2.樓主第一板經叫人去倒油 ,一個人攞支油去倒可能無乜野,,但是一支油可以好污染.
laufufu 發表於 2010-8-2 23:15:06 | 顯示全部樓層

1.我從頭至尾都用"?".我無確定 倒油 = 賣胎同一人!不過陰謀論黎講,倒油 = 賣胎同一人 都唔係  無可能.唔係我完全唔識用腦,,係你唔細心.
2.你之前出過post教人diy,for what?咁就係滿足你們倒油的理由嗎?
laufufu 發表於 2010-8-3 01:29:33 | 顯示全部樓層
你咁反對你就一早開個post出黎話一班係橋底倒油玩車既人啦!唔好等而家呢度辯論得咁激你先走開黎講 ...
chub 發表於 2010-8-2 23:33

1. 對唔住.我為我粗俗同不禮貌先向你真心道歉.希望你見諒.
2. 倒油要賣呔搵錢,只係我猜測.我有用"?"符號,不是針對你.
3. 因為我係接受左你話你唔係"倒油要賣呔搵錢"既解釋.所以話你教人整呔,係為滿足倒油既理由.
4. 果個小朋友只是表弟,唔係我個仔...
5. 我只是話"同小朋友黎玩"你地就誤會係我個仔. 咁我都可以誤會'倒油'既人就係'賣呔搵錢'既人.言語上既誤會希望可以停止.我再次向你道歉.
6.我唔係人反對我又反對應聲蟲一條. 我一見到個標題就反對la...你都話我無爬文la咁點樣人反對我又反對jack??
7.我無扮有料,我玩車一定無你地咁耐,但我從來無發表過有關tech既言論, 我只係反對倒油?
laufufu 發表於 2010-8-3 23:42:09 | 顯示全部樓層
算啦!
其實希望你要明白點解要做倒油呢個動作,橋底個場真係好蝦人玩的!洗完地後地面非常平滑,
用膠 ...
chub 發表於 2010-8-3 17:06

我之前曾經在一個貨倉工作,我總會在老闆不在時係貨倉放車(TA05 ,MC400cr, 17turn,原裝胎/有紋胎).十分好玩,咬地. 地下多灰塵就掃地,之後再玩.細看下發現原來地下有一層灰油,但我覺得唔係停車場果d,因為d車行經時無吱..吱聲. 記得我放過trf415 ,hobbywing 5.5t ,只有小小合理甩尾. 如果搵到e隻灰油,有無幫助,有無人有資料?