RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 小步
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產hurrcan 50

skylam 發表於 2006-8-27 01:05:18 | 顯示全部樓層
其實好多機PARTS都唔會成日有....LOGO黎D好機都唔會成日有...要買都係訂.....其實好機D PARTS訂OR等都唔緊要最緊要有就得....如果係熟手O既機師玩炒機O既機會都自然細....我玩車都玩MUGEN mtx4喇D PARTS 人地都成日話好難買..咪又鬼咁多人玩..WHY咪因為部車正LOR....
skylam 發表於 2006-8-27 01:19:11 | 顯示全部樓層
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:15 發表

面係人地俾,自己有幾多料自己知~

不如講下你認識的有幾多人玩過?

香港都無得賣,當然無零件賣,我真係好想知有咩香港人玩過?

未來O既天材機手我哈哈......講O下笑姐哈哈.....如果部機係好野我都會玩..等多返D錢先玩返直昇機
skylam 發表於 2006-8-27 01:27:00 | 顯示全部樓層
講真人地講咩都係假自己玩過試過先知...理得佢咩PARTS....好就繼續玩唔好就炒鬼O左佢就算....易唔易搵我都係個句...有心搵一定有....無咪好似人地咁買多部機返黎當做SPARE...
skylam 發表於 2006-8-27 01:34:05 | 顯示全部樓層
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:27 發表

ken sir是誰?ken蔡我就識,痴人說夢話果個~

依…咁ken sir明知無零件賣佢都買黎玩,好野喎~

絕對空虛 〔絕對空虛〕 無人觸摸似廢堆
絕對空虛 〔絕對空虛〕 情人這晚你屬誰
係唔係黎個呀..清清
skylam 發表於 2006-8-27 01:42:12 | 顯示全部樓層
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:35 發表

haha...同意你講...個個人有自己想法....有些人是like唔大路機....

不過新手唔知咩是大路...咩是小數機....我只是講返hk個情況....請問有咩問題??

而且不是個個人玩都真是可以買多隻做spare...而且有些 ...

機平買多隻怕咩...玩得油直都要有返咁上下錢SUPOORT...如果無錢玩靚機黎部都可能係好CHOICE...買一部靚機等於HURRCA部兩部....咁買多部當SPARE又唔怕呀...唉真係成日炒咩...我玩部EVO有人跟住教黎玩好小炒O既.....PARTS我都未換過....

skylam 發表於 2006-8-27 01:55:55 | 顯示全部樓層
我意思我玩個時都未炒過.....我有人跟住之後自己去玩打八字玩埋航線都未炒過.....我只係新手玩O左唔夠20個FLIGHT..如果要UPGRADE部屎加得全金屬同hRRICAN金屬板比價錢應該差好遠喇.....我有無講錯??
skylam 發表於 2006-8-27 02:08:15 | 顯示全部樓層
我意思係如果係無PARTS情況O下可以咁姐..多個方法...因為部機平就可以咁...如果唔係LOGO XCELL個D機咪無晒人玩....佢地D PARTS好多都係要訂同等......PARTS問題如果要搵一定搵到....間廠又唔係CLOSE....要搵都一定有方法O既.....只不過係方唔方便姐.....
skylam 發表於 2006-8-27 02:11:25 | 顯示全部樓層
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:08 發表

阿細路啊,聽日約你kws等,睇下邊個大?

每大一歲細路果個俾一萬蚊,十歲就十萬,ok?

哈哈收O左錢請我食飯.....可以O既送多部蛇仔720比我加埋MAX ENGINE...你一定收到好多呀亞清夠有突
skylam 發表於 2006-8-27 02:14:50 | 顯示全部樓層
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:12 發表

人地叫我小朋友,我怕我要俾錢錢啊

我驚你收到手軟.....哈哈我唔係串你呀亞清.....
skylam 發表於 2006-8-27 03:22:31 | 顯示全部樓層
傻喇有咩得罪我...哈哈...講O下直昇機.....大家傾完就算喇.....以前有咩O既唔好記住喇...各有各...開開心心玩O下機仲好喇..