RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: byuen
打印 上一主題 下一主題
收起左側

呼籲各位 ching 唔好再用飛行器航拍佔中集會

1BM 發表於 2014-10-17 23:27:21 | 顯示全部樓層
佔領行動簡直不L知所謂 , 廢青所為 , 爭取民主就可以將犯法定性為合法嗎?

我地為左區區有康文處RC車場 , 是否應該上街佔領呢?
系就行動啦 , 如果有人認同佔領行動 , 唔該你地即刻上街佔領爭取區區有RC車場 !

1BM 發表於 2014-10-17 23:34:01 | 顯示全部樓層
如果人人可以為左爭取自以為是的而為之 , 咁我地唔洗去JV , 唔洗去收費RC車場啦 , 今日鍾意到青山道佔領又得 , 明日到彌敦道又可以 ,  自己鍾意就可以做架啦 , 唔洗理其他市民咁多架 , right ?

星期日就出旺角玩油車啦 , 我為自己爭取玩車自由 , 我高舉雙手玩車 , 無暴力 , 差人唔可以清我場, 對不對? 系唔系咁樣?
1BM 發表於 2014-10-17 23:38:22 | 顯示全部樓層
mansiu 發表於 2014-10-2 01:12
dji s900 6軸若炒到人群道就pk了,六把刀

6軸若炒到人群道都未算pk , 如果有傻佬在舞雷公咁遠遙控隻機投灑酸性液體 , 咁就真係PPK喇 !

任務完成仲可以GPS Auto Landing 添wo , 捉人? 咁易咩?