RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: orange00
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個點樣既貨車局先會去呢?

關閉 [複製鏈接]
RCman 發表於 2007-4-24 12:45:14 | 顯示全部樓層
我本來吳想多講,
貨車活動我更加無玩好耐
貨車區我好少講野了...............
但我識得的樓主為人對RC好有熱誠,
卻被版主"驚弓之鳥"而作無禮的對待
以前版主的"事"都無人提過。
只係版主本人心中有鬼,至會見到鬼
而我想問版主你以上所講係用RC-evo名議定係自己名議所發表呢?
呢點好重要,無謂為過去的經歷重而大做文章.........................可悲可笑

再者,每次有異見人事你都會打好多辦辭。
係有理,一二句就夠,吳洗打甘多次都。
重係次次都相同添
太長我老人家老花睇你吳到傢 ;P
RCman 發表於 2007-4-24 14:42:29 | 顯示全部樓層
原帖由 老占 於 2007-4-24 14:07 發表
RCMAN 你自己都系邊度出身.無需多講.大家心中有數

我RCman無係邊道出身,一定吳係RCevo
你吳好扮醒 ;P
我一定就吳係RCevo出身,我玩RC你都未知係邊道
RCevo及其它RC論壇係比大家共同興趣人事上來。
吳同意見的人就一定有傢啦。
吳好講到甘偉大
再者,要講RCevo之前我都上過好多其它newsgroup
而RCevo都係由newsgroup進化出來的。
人多的地方就可以活躍到一班對RC有興趣的人而已。
我只係想吳好為左D無謂野令玩貨車的人複習化左。
你吳洗re我post傢啦
re左我都吳會再理呢D無謂野.........