RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sarsmaster
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雙星摩打四驅車

smallfaifai 發表於 2009-10-27 00:23:23 | 顯示全部樓層

我o既部份收藏品....

另外你o既Lunch Box同埋Dump Truck我都砌左o黎擺,我都諗緊買番NIB......

登錄/註冊後可看大圖
smallfaifai 發表於 2009-10-27 00:37:19 | 顯示全部樓層
2# smallfaifai

wa~~正       勝利者, 地平線.  火x陽.前中置犘打,好好跑.............我都想買番來玩
memberbilly 發表於 2009-10-27 00:33

除左架新太陽係o係E bay bid番o黎之外,其他都係買黎o黎o既......不如一人出多一架玩下啦
smallfaifai 發表於 2009-10-27 09:58:42 | 顯示全部樓層
果盒係限定版(冇記錯只係車殼上左珍珠白) , 唔係限定版(普通版車殼透明的)都有呢個花, 個盒有彩色印刷的
jypepe 發表於 2009-10-27 01:34

冇錯!呢架係lexan殼,上左白色....理論上貼番sticker就可以!

5# smallfaifai

你講既新太陽.當年我讀中一.見到佢出即買,仲用佢做我既主力戰車
征服唔小 "慳"渠
而家好想 搵番架, WHERE CAN BUY??
memberbilly 發表於 2009-10-27 02:43

同我一樣,又係一出即買,當年仲係當炒貨品(即係一般車款賣緊40-50蚊佢賣75-80蚊咁啦)
呢架新太陽,我o係Ebay bid番黎架......街應該搵唔到lu......
smallfaifai 發表於 2009-10-27 13:30:10 | 顯示全部樓層
我買左 lunchbox 同 monster beetle .
wingky 發表於 2009-10-27 12:24

我都有Monster Beetle啊~

你都好多喎 架lunchbox同dump trucK周圍都冇晒...你快買埋hotshot啦 環球有
sarsmaster 發表於 2009-10-27 11:23

HotShot我有呀!又係砌左擺廳!
smallfaifai 發表於 2009-10-29 00:36:28 | 顯示全部樓層

冇左條中軸好D咩?其實我買咁多架都冇玩過呢種設計~

我之前o係日本旅行都見D星星專門店有好大條四驅車軌,更一度有衝動即買即玩.....hehe
smallfaifai 發表於 2009-10-29 23:42:50 | 顯示全部樓層
Mega Box都有軌
不過就唔係好大條

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

LokSpec 發表於 2009-10-29 21:52

點樣可以玩o架?要俾入場費?