RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 直升機度裝部相機 [打印本頁]

作者: markpo    時間: 2006-5-22 14:07
標題: 直升機度裝部相機
新手無聊問題~ 別見怪~

各位,小弟其實唔係新手,而係點都未點過搖控直升機的,只係一直係度睇你地D POST~攪到我都有D想玩~
但想問問,其實我就好愛影相的,其實可唔可以係直升機度裝到一部相機GA(500萬象素的DC)?? 你地亦有無人試過AR?
如果要咁做,係咪一定要大機先做到GA???
HEHE~
謝謝各位~

作者: wave    時間: 2006-5-22 14:24
原帖由 markpo 於 2006-5-22 14:07 發表
各位,小弟其實唔係新手,而係點都未點過搖控直升機的,只係一直係度睇你地D POST~攪到我都有D想玩~
但想問問,其實我就好愛影相的,其實可唔可以係直升機度裝到一部相機GA(500萬象素的DC)?? 你地亦有無人試過AR ...

得,400級電机己有人test過,不過唔係咁清,可能motor jam得勁!
作者: markpo    時間: 2006-5-22 15:00
~!~ 點解我條題目無左 「無聊問題」的TOPIC 的 ?? HEHE~
作者: zifu    時間: 2006-5-23 00:26
可以,亦可以裝無線v-cam
作者: 小步    時間: 2006-5-23 01:49
grounding 要做得好好,唔係jam到9彩

當然成架dc [咩]上去唔係得,只係太重..好難飛
50/90機早就玩過航拍....好過引架,
作者: markpo    時間: 2006-5-23 12:41
華~~ 有無人過AR?? 可以POST 上來MA??
THX~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2