RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 油車新舊大决戰,此油車速度快定FW06快?? [打印本頁]

作者: carcar1822    時間: 2009-6-15 04:02
標題: 油車新舊大决戰,此油車速度快定FW06快??
老爺車鬥新款車大比拼
作者: kingslui    時間: 2009-6-15 06:47
It depends on what engine you are using. This old car should be Kyosho Spider, it could run very fast if change to a better engine.
作者: tekin708    時間: 2009-6-15 07:04
may be fw06 is better...
作者: chacha    時間: 2009-6-15 07:34
祝你好運,鬥完返黎都五勞七傷
作者: 幾粒審    時間: 2009-6-15 08:54
快唔快得過其他車,真係唔敢講,淨係見架車無咗個風隔海綿,電線亂晒龍,都已經贏晒!!
作者: smtwykai    時間: 2009-6-15 09:16
比較06車架要好很多  06CVD都系塑膠
作者: INEO    時間: 2009-6-15 11:54
GS11 冇可能快過 GXR15
作者: 幾粒審    時間: 2009-6-15 11:58
GS11 冇可能快過 GXR15
INEO 發表於 2009-6-15 11:54

咁咪要好似師兄你咁,加返個"叉厨"先得.
作者: INEO    時間: 2009-6-15 12:12
咁咪要好似師兄你咁,加返個"叉"先得.
幾粒審 發表於 2009-6-15 11:58

人地問兩架車邊部快喎, 引擎動力不足又點會快呢, 如果兩部車調換engine行的話, spider就一定快過06啦。不過spider都年時已高行將入木, parts賣小見小, 我果部改到咁都係拎黎散步咋。
作者: 幾粒審    時間: 2009-6-15 12:27
無,諗住讚吓你改車咁有心得啫,別
作者: wing3pks    時間: 2009-6-15 12:32
得一波...我諗都好難
如果係細場有機
作者: INEO    時間: 2009-6-15 12:44
得一波...我諗都好難
如果係細場有機
wing3pks 發表於 2009-6-15 12:32

師兄, 有二波嫁....
作者: chacha    時間: 2009-6-15 14:43
如果鬥直路,我諗唔爭好多,但係係場玩就…

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2