RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我想買kyosho FW-06 要改什麼才快?? [打印本頁]

作者: yip619    時間: 2009-7-8 19:07
標題: 我想買kyosho FW-06 要改什麼才快??
要不要換控&接收
價錢大約多數
作者: wongching    時間: 2009-7-8 19:52
改玩其他車,就快
作者: 4142046    時間: 2009-7-8 20:05
換計~~~·加固部車
作者: INEO    時間: 2009-7-8 20:20
改玩其他車,就快
wongching 發表於 2009-7-8 19:52

換o左車, 都要換埋副計先快....
作者: 幾粒審    時間: 2009-7-8 20:45
改咩都唔夠佢快,你d錢!
想快...問吓樓上呢位師兄就最啱喇,真係要多多指教!
[識得揸住] http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=130907&highlight=
作者: INEO    時間: 2009-7-8 21:10
改咩都唔夠佢快,你d錢!
想快...問吓樓上呢位師兄就最啱喇,真係要多多指教!
[識得揸住] http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=130907&highlight=
幾粒審 發表於 2009-7-8 20:45

小兒科玩具姐....
作者: wongching    時間: 2009-7-8 21:49
小兒科玩具姐....
INEO 發表於 2009-7-8 21:10

其實果个係咩來 ?? 有咩用 ??
作者: INEO    時間: 2009-7-8 21:54
8# wongching

用作增加一次壓縮比, 可以增加最大馬力達50%以上, 但同時會降極速
作者: wongching    時間: 2009-7-8 22:17
THX"
係米咩車都用到 ?? 單速都得?
where 有得買?幾$ ?
作者: INEO    時間: 2009-7-8 22:29

大部份車可能用, 單速雙速三速都得, 但係個mount唔可以所有車共用。
件野超貴....直頭係貴到嚇死人...USD$159.99+(USD$39.99 shipping) .....
作者: wongching    時間: 2009-7-8 22:33
要5要$1xxx ??
作者: INEO    時間: 2009-7-8 22:35

12# wongching

HKD$15xx

這個價錢可以買到副好勁o既計, 但係將件野裝落os speed 12xz就唔係講笑.....
作者: wongching    時間: 2009-7-8 22:50
甘...
c hing 真係有$...可以15xx出來件野...
作者: no.1chio    時間: 2009-7-9 00:49
FW06RTR板玩下就可以!
作者: sdan321    時間: 2009-7-9 02:34
15# no.1chio
FW06RTR板玩下就可以!

基本上都同意c hing的講法,但是在京商杯手拉機s盃中出現的fw-06,我見到基本原裝車{電子嘢除外},可从快過好多快車嫁,唔信今個星期可从去睇吓,好勁嫁

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2