RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: [DIY] 自制M05 頭bumper@@ [打印本頁]

作者: lung1    時間: 2009-9-17 11:07
標題: [DIY] 自制M05 頭bumper@@

等左襟耐都未有廠出, 唯有自制頂住檔先.
不過個頭bumper cut 得樣衰左, 下次買個bumper 再整過。。。

登錄/註冊後可看大圖

作者: sing.kh8212    時間: 2009-9-17 11:41
cut ,,bumper,幾好呀
作者: 清清    時間: 2009-9-17 11:57
等左襟耐都未有廠出, 唯有自制頂住檔先.
不過個頭bumper cut 得樣衰左, 下次買個bumper 再整過。。。

lung1 發表於 2009-9-17 11:07

好靚喎龍兄,呢個樣衰唔要送俾我得嘛
作者: SpidermanRC    時間: 2009-9-17 12:49
點整呀??Ching
作者: 宇宙船    時間: 2009-9-20 03:58
勁啵...你阿媽教你整架!?
作者: ALEXANDER    時間: 2009-9-20 09:18
哈哈
作者: lung1    時間: 2009-9-20 11:17
宇宙船 發表於 20/9/2009 03:58

唔係呀, 係你呀媽教我整
作者: 清清    時間: 2009-9-20 20:18
宇宙船 發表於 2009-9-20 03:58

好爛啊
作者: 山久和也    時間: 2009-9-20 20:58
c兄們~m05買返來係咪無連埋頭bumper ga?...因為我唔見有!_!..幾$到ga?!我而家係210mm...加埋落去會唔會入唔到殼?
作者: 清清    時間: 2009-9-20 22:37
c兄們~m05買返來係咪無連埋頭bumper ga?...因為我唔見有!_!..幾$到ga?!我而家係210mm...加埋落去會唔會入唔到殼?
山久和也 發表於 2009-9-20 20:58

有個膠頭泵把~
作者: mksze_0409    時間: 2009-9-22 17:19
我都想整........................

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2