RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 中秋屯門池夜航 3 Oct 2009 [打印本頁]

作者: Barry28    時間: 2009-10-4 01:16
標題: 中秋屯門池夜航 3 Oct 2009
中秋屯門池夜航, 月亮又大又圓, 觀眾又多 !!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: lkwmic    時間: 2009-10-4 09:01
沒有時間去觀賞呀!失望!
作者: seeman    時間: 2009-10-4 11:51
嘜有夜航咩,等我都黎啦
作者: jackyming.    時間: 2009-10-5 12:22

蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=58003&extra=page%3D1

作者: dthchan    時間: 2009-10-5 14:32
really nice!
作者: Barry28    時間: 2009-10-5 15:39
[quote]蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先

好彩果隻帆船唔喺我啫,實比你哋笑死啫!!
作者: jackyming.    時間: 2009-10-5 15:45
[quote]蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先

好彩 ...
Barry28 發表於 2009-10-5 15:39

蓮容包兄,D隻怪獸真係唔係你 ;P

作者: 周百通    時間: 2009-10-5 15:59
果隻郵輪係復合式木材建造,座樓兩邊有自動導航失控裝置,船身用飛機鋁合金裝配起來,裡面既裝飾好細緻。
作者: Barry28    時間: 2009-10-5 16:03
蓮容包兄,D隻怪獸真係唔係你
jackyming. 發表於 2009-10-5 15:45

咁都比你影到, :lol
聽講果個船主中秋下午已經喺屯門池玩.
作者: jackyming.    時間: 2009-10-5 16:15
咁都比你影到,
聽講果個船主中秋下午已經喺屯門池玩.
Barry28 發表於 2009-10-5 16:03

果條帆船友可能係屯門池睇場,睇足成日,仲買左打西餅食,聽講佢係鴨寮街賣風扇,叫(風扇大王)
作者: Barry28    時間: 2009-10-5 16:26
果隻郵輪係復合式木材建造,座樓兩邊有自動導航失控裝置,船身用飛機鋁合金裝配起來,裡面既裝飾好細緻。
周百通 發表於 2009-10-5 15:59

精句!!
作者: 1037    時間: 2009-10-5 20:50
蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先
http://bbs.rc-e ...
jackyming. 發表於 2009-10-5 12:22

真係冇口德
作者: 1037    時間: 2009-10-5 20:51
果條帆船友可能係屯門池睇場,睇足成日,仲買左打西餅食,聽講佢係鴨寮街賣風扇,叫(風扇大王)
jackyming. 發表於 2009-10-5 16:15

唔知就唔好話人
作者: seeman    時間: 2009-10-8 19:39
唔知就唔好話人
1037 發表於 2009-10-5 20:51

果隻Q板sar唔知邊個呢,成個四不像甘,唔知係味你呢,師兄
作者: seeman    時間: 2009-10-8 19:43
紙扎郵輪,係味7月14黎呀果日,唔係中秋夜黎架
作者: superchucu    時間: 2009-10-8 19:48
隻郵輪幾令喎
作者: bigcar    時間: 2009-10-8 20:21
風扇安裝係風帆架船度...令我想起太陽能電筒.......
作者: seeman    時間: 2009-10-8 23:37
bigcar 發表於 2009-10-8 20:21

達文西又一傑作
作者: jackyming.    時間: 2009-10-9 12:59
bigcar 發表於 2009-10-8 20:21

太陽能電筒
http://www.youtube.com/watch?v=EcMe83p0bhY
作者: jackyming.    時間: 2009-10-9 13:10
果隻Q板sar唔知邊個呢,成個四不像甘,唔知係味你呢,師兄
seeman 發表於 2009-10-8 19:39

9成9啦,講下笑都咁大反應,仲唔係佢咩,平時又冇post自已D船出來 ,驚比人笑 ,好野怕咩post出來比人睇呀
作者: 丘引    時間: 2009-10-9 20:48
直頭係 幫拖幫到出哂面
9成9啦,講下笑都咁大反應,仲唔係佢咩,平時又冇post自已D船出來 ,驚比人笑 ,好野怕咩post出來比人睇呀
jackyming. 發表於 2009-10-9 13:10

作者: bigcar    時間: 2009-10-9 22:15
真係創意無限.........
作者: RCCC    時間: 2009-10-10 16:14

作者: 丘引    時間: 2009-10-10 18:51
祥兄?去咗邊

RCCC 發表於 2009-10-10 16:14

作者: seeman    時間: 2009-10-16 20:26
祥兄?去咗邊
丘引 發表於 2009-10-10 18:51

北上發展呀去左
作者: MOD469    時間: 2009-10-20 11:54
真係創意無限.........
bigcar 發表於 2009-10-9 22:15
bigcar 兄..很久無見...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2