RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 上 Facebook 送你免費玩車 [打印本頁]

作者: checkie    時間: 2010-5-4 00:24
標題: 上 Facebook 送你免費玩車

detail

凡於 2010 年 5 月 31 日或之前到 Club Track Facebook 專頁 [讚好] 我們,Club Track 送你免費玩車一日,你還可即場到 Club Track 上 Facebook ,即讚即送!詳情請聯絡本車場。
Club Track 還登陸了 YouTube及Twitter,詳情請瀏灠 www.hk-minirc.org

條款及細則

作者: 嘈喧巴閉    時間: 2010-5-4 00:46
第一
讚好.....頂.....頂.....頂.....頂.....頂
作者: checkie    時間: 2010-5-4 01:05
第一
讚好.....頂.....頂.....頂.....頂.....頂
嘈喧巴閉 發表於 4-5-2010 00:46

幾時返黎玩呀?機械人都就返黎啦~~~
作者: 嘈喧巴閉    時間: 2010-5-4 01:48
e排好多野玩,同一時間minibike,kyosho kart仔,F104,TT01.
再玩要辭職
機械人返黎食餐飯聚下啦!
作者: P仔    時間: 2010-5-4 04:27
吾好汁輸,我又讚下先
作者: ulostbi    時間: 2010-5-4 10:28
讚好.....讚好.....讚好.....
作者: McKin    時間: 2010-5-4 11:30
我己經乜都讚好!!會唔會有飯食添
作者: tomcheng18    時間: 2010-5-5 21:15
當然讚好!!!!
作者: 良仔    時間: 2010-5-5 21:30
要幾錢先入得會??
作者: 偉記    時間: 2010-5-6 00:59
要幾錢先入得會??
良仔 發表於 2010-5-5 21:30

http://www.hk-minirc.org/blog/?page_id=5
入去睇睇,好似50
作者: rc10    時間: 2010-5-6 01:22
e排好多野玩,同一時間minibike,kyosho kart仔,F104,TT01.
再玩要辭職
機械人返黎食餐飯聚下啦!
嘈喧巴閉 發表於 2010-5-4 01:48

師兄,請問你邊度玩minibike?有無地址或者網址?新手乜都無要幾錢至玩得?
我真係好想試玩呀
作者: nickle    時間: 2010-5-7 15:47
what a nice campaign!!
作者: 良仔    時間: 2010-5-8 19:56
回復 11# 偉記

Thank you! C兄!
作者: kin12334    時間: 2010-5-8 22:50
咁激動@@
作者: jack_so    時間: 2010-5-8 23:03
多謝囉><哈哈,唔洗客氣啦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2