RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: LEGO出O左架UNIMOG喎! [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2011-7-28 16:10
標題: LEGO出O左架UNIMOG喎!
http://www.wired.com/autopia/2011/06/lego-technic-unimog/

登錄/註冊後可看大圖

頭先睇TOPGEAR本書介紹.......正到爆啦~

作者: corkscrew    時間: 2011-7-28 16:15
買架番黎改RC都好喎~(純粹口痕搞事)...
作者: mansiu    時間: 2011-7-28 16:16

幾ok喎,但唔知幾銀
作者: Evo露筍    時間: 2011-7-28 17:27
19000yen......
剛剛家父去完北海道特登起legoland羅左份catalog比我.......
作者: 724811    時間: 2011-7-28 21:24
ok
作者: Evo露筍    時間: 2011-7-28 21:45

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

更正, 係26250YEN先真........

作者: evoz    時間: 2011-8-1 13:05
幾過癮咁
作者: AMAT    時間: 2011-8-1 13:45
Evo露筍 發表於 2011-7-28 21:45
更正, 係26250YEN先真........

即係分分鐘香港賣三千幾銀........
作者: nwm    時間: 2011-8-1 13:53
AMAT 發表於 2011-8-1 13:45

可能唔止
作者: MR.TAMIYA    時間: 2011-8-1 14:00
Lego 價錢真不知所謂
作者: Evo露筍    時間: 2011-8-1 14:11
AMAT 發表於 2011-8-1 13:45

所以......我已經放棄左.......
而家所有閑錢要留返比阿仔......
唯有望完心中擁有算喇......
哈哈
作者: AMAT    時間: 2011-8-1 15:27
咁又唔係咁講,我覺得LEGO係貴,但係佢變化多,可以訓練小朋友創作創造思考.

我有小朋友我一定買一大堆LEGO俾佢玩O架~
我仲會砌埋一份添~

作者: longman0072    時間: 2011-8-3 12:07
嘩3k......可以買部 M車改 full option 咁濟~~~ 不過好似幾ok 咁
作者: celio    時間: 2011-8-10 21:05

作者: uboat    時間: 2011-8-13 08:54
呢架過引在用電打氣比條臂做動力同其他動作,如果可以行得就正正啦
作者: Evo露筍    時間: 2011-8-13 18:20
AMAT 發表於 2011-8-1 15:27
咁又唔係咁講,我覺得LEGO係貴,但係佢變化多,可以訓練小朋友創作創造思考.

我有小朋友我一定買一大堆LEGO ...

咁重唔快D生返個??
作者: abc123456    時間: 2011-8-14 01:29
2000有找!???
作者: ivanlee102324    時間: 2011-8-15 13:56
佢個設計好好,個避震同傳動勁正.....
http://www.youtube.com/watch?v=uJ8oPh5QE-8請睇

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2