RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 2011-12月4日 屯門池 [打印本頁]

作者: cardo    時間: 2011-12-9 23:47
標題: 2011-12月4日 屯門池
由於只顧玩船,只影了少少相而已

作者: 自由人    時間: 2011-12-10 11:09
cardo 發表於 2011-12-9 23:47

做咩成日比你影到鯊魚船嫁......
作者: 鍵仔    時間: 2011-12-10 12:37
nice ~ Tugs ... nice ~ shark    
作者: 自由人    時間: 2011-12-10 12:38
鍵仔 發表於 2011-12-10 12:37
nice ~ Tugs ... nice ~ shark

你咁多靚船又唔放下.....
作者: 鍵仔    時間: 2011-12-10 12:45
回復 自由人 的帖子

我的 遠洋拖船  存放在  澳門  駐守  西灣湖  行動站  ...  

香港  只得  1  隻  單機型  港拖  駐站     

作者: 自由人    時間: 2011-12-10 12:47
鍵仔 發表於 2011-12-10 12:45
回復 自由人 的帖子

我的 遠洋拖船  存放在  澳門  駐守  西灣湖  行動站  ...  

港拖 係香港玩未岩囉......
作者: 鍵仔    時間: 2011-12-10 13:00
回復 自由人 的帖子

揾日  我入嚟  屯門  捉住你  條     ...  魚   玩吓先   

作者: 自由人    時間: 2011-12-10 13:02
鍵仔 發表於 2011-12-10 13:00
回復 自由人 的帖子

好丫..你唔好食左D魚翅就得嫁喇......
作者: 自由人    時間: 2011-12-10 13:13
回復 自由人 的帖子

如果D魚翅比你食左,條鯊游唔到水會死嫁......
作者: 自由人    時間: 2011-12-10 13:14
回復 自由人 的帖子

如果D魚翅比你食左,條鯊游唔到水會死嫁......
作者: 鍵仔    時間: 2011-12-10 13:43
回復 自由人 的帖子

唔會  ...  你 d 乖乖  食咗  我  呢包  魚糧  ...  就會  快高長大         一魚死  ~  一魚鳴   

作者: 自由人    時間: 2011-12-10 13:49
鍵仔 發表於 2011-12-10 13:43
回復 自由人 的帖子

唔會  ...  你 d 乖乖  食咗  我  呢包  魚糧  ...  就會  快高長大        ...

我D鯊魚唔食魚糧嫁,,,剩係食電......
作者: 自由人    時間: 2011-12-10 14:06
鍵仔 發表於 2011-12-10 13:43
回復 自由人 的帖子

唔會  ...  你 d 乖乖  食咗  我  呢包  魚糧  ...  就會  快高長大        ...

嘿嘿......
作者: ragel    時間: 2011-12-10 14:22
師兄的紅色拖船好靚~
作者: antony_wong2001    時間: 2011-12-10 16:11
cardo 發表於 2011-12-9 23:47

請問D拖船賣唔賣駕?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2