RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Toyota 86最平RC版,賣hkd 290,000連稅,你買唔買呀?? [打印本頁]

作者: vNistelrooy    時間: 2012-2-2 14:57
標題: Toyota 86最平RC版,賣hkd 290,000連稅,你買唔買呀??

Toyota 86 RC version

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: @JOLY@    時間: 2012-2-2 15:23
條boom把同條鈴真係唔知佢想點
作者: euro614    時間: 2012-2-2 15:29
條鈴好似spare呔條鐵鈴
作者: vNistelrooy    時間: 2012-2-2 15:45
原來連色都冇上,正宗superleggera版
作者: oolong_tea    時間: 2012-2-2 16:15
鈴冚係option? _
作者: shing2008a    時間: 2012-2-2 16:28
我學得幾靚丫!不個貴左少少
作者: shing2008a    時間: 2012-2-2 16:29
覺得
作者: tt01E    時間: 2012-2-2 16:41
Steel wheels, urethane steering...

定係預左買佢人一定會改車,廢事喺呢D位置整得咁靚呢?
作者: s.y.kwok    時間: 2012-2-2 16:47
咁齋嘅車真係近10年弟一次見番,
會唔會係做黎最簡單,最輕,
要乜就自己改
作者: 車仔同學會    時間: 2012-2-2 17:19
我諗...係廠方想吸引車主改車

作者: AMAT    時間: 2012-2-2 17:20
RC版係要嚟改車用,所以佢部份配件配到最CHEAP俾你,預O左你唔要掉O左佢.
好似BUMPER,O的人都改大包圍,咁噴色嚟做乜呢?
條鈴都換喇,俾套鋁合金鈴你做乜呢?

你見佢連氣袋同機頭都冇都知乜事.

作者: nikeid    時間: 2012-2-2 17:35
回復 AMAT 的帖子

咁都要29萬,好貴呀
作者: vNistelrooy    時間: 2012-2-2 17:40
就當佢AE85咁買囉,開心D
作者: AMAT    時間: 2012-2-2 17:43
nikeid 發表於 2012-2-2 17:35
回復 AMAT 的帖子

咁都要29萬,好貴呀

買架PRIUS都三十萬啦!

呢架跑車嚟O架!
唔通賣十萬.......

CIVIC TYPE R都三十幾個以上啦.
作者: nikeid    時間: 2012-2-2 17:45
回復 AMAT 的帖子

PRIUS感覺上Hi-Tech D
作者: cytnet    時間: 2012-2-2 18:41
有行貨就去入番部三十萬車價都算合理
作者: oolong_tea    時間: 2012-2-2 21:51
AMAT 發表於 2012-2-2 17:20
RC版係要嚟改車用,所以佢部份配件配到最CHEAP俾你,預O左你唔要掉O左佢.
好似BUMPER,O的人都改大包圍 ...

倒不如淨係Sell車架!XD
作者: @JOLY@    時間: 2012-2-2 22:48
30m我令願要hiace
作者: @JOLY@    時間: 2012-2-2 22:51
個時公佈個架ft86 同lee架差咁遠
作者: oolong_tea    時間: 2012-2-2 23:08
vNistelrooy 發表於 2012-2-2 14:57
Toyota 86 RC version

有冇engine spec ? Tks!
作者: AMAT    時間: 2012-2-2 23:19
@JOLY@ 發表於 2012-2-2 22:51
個時公佈個架ft86 同lee架差咁遠

呢架要嚟改車用.
作者: AMAT    時間: 2012-2-2 23:21
好多車都有呢O的VERSION啦.

例如EVO都有所謂RS版,即係齋到乜都冇,要嚟俾你改車用.
要最好裝備就買GSR版.

呢架86都有GT版O架,果架咪唔係齋車,有靚配件囉.

作者: oolong_tea    時間: 2012-2-2 23:26
RC (customization grade)…… 1,990,000 Yen ~ *
G (standard grade)………… 2,410,000 Yen ~ *
GT………………… 2,790,000 Yen ~ *
GT limited…………… 2,970,000 Yen ~
作者: du0449    時間: 2012-2-6 10:21

算平架啦!豐田車貴到無朋友,如果唔係耐用無維修個價真係太貴!
作者: AMAT    時間: 2012-2-7 14:56

登錄/註冊後可看大圖

掃把佬BRZ都有出RA版 O架~
講到明同性能無關O既, 一概都係最原裝,等你自己鍾意點改就點改.
作者: sam42    時間: 2012-2-7 15:05
黎黎去去都係toyota 有價~~BRZ個價就未公開過?
定係兩個價一樣?

作者: AMAT    時間: 2012-2-7 15:58
sam42 發表於 2012-2-7 15:05
黎黎去去都係toyota 有價~~BRZ個價就未公開過?
定係兩個價一樣?

BRZ會貴過TOYOTA果架
作者: 車仔同學會    時間: 2012-2-8 07:05
oolong_tea 發表於 2012-2-2 23:26
RC (customization grade)…… 1,990,000 Yen ~ *
G (standard grade)………… 2,410,000 Yen ~ *
GT…… ...

1,990,000 Yen
作者: 清清    時間: 2012-2-9 01:24
呢架RC版即類似富士RA版,大多此類車車身經偷輕,地台臘青無咁厚,
此類車大多供落場鬥N組改裝用,而賣街出牌十幾廿年前富士已開始做!
作者: PongL    時間: 2012-2-9 05:11
如果買返黎改車就冇問題,d頭,尾泵把,鐵令都冇問題,改左都冇用,最緊要性能上冇變就得喇!最緊要平!
作者: VoneRRR    時間: 2012-2-13 17:29

I am waiting to buy the 2nd hand from Japan few years later. Hopefully, I can put a WRX EJ20 onto the car. (It may not work)

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2