RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有問題 [打印本頁]

作者: l0vebylok    時間: 2012-4-13 23:17
標題: 有問題
http://www.kyosho.com/eng/produc ... l?product_id=108652
同DWS比
邊個抵玩D
作者: Wayne~~    時間: 2012-4-13 23:25
淨DWS 比 成套 DWS 車連控邊個抵玩D?
作者: l0vebylok    時間: 2012-4-14 20:19

橙色DWS同連控DWS比
作者: wing1203    時間: 2012-4-14 20:29
l0vebylok 發表於 2012-4-14 20:19

橙色DWS同連控DWS比

個人認為橙色dws抵
作者: l0vebylok    時間: 2012-4-14 20:36
但我諗住將舊果架AM版AWD D野換去MA015 只係想要個車尾@@
作者: 無錢改    時間: 2012-4-14 21:21
咁不如淨買個份DWS
作者: l0vebylok    時間: 2012-4-14 21:23
只係買個DWS又好似貴左D
作者: HN577    時間: 2012-4-14 21:31
l0vebylok 發表於 2012-4-14 20:36
但我諗住將舊果架AM版AWD D野換去MA015 只係想要個車尾@@

如果你有舊AM車而車上有對跑起黎有幫助同GOOD IN CONDITION既OPTION PART可以轉去新車到用既話,咁新果套車好岩你啦,16XX有埋控又有DWS唔洗另外買控
順帶一提今日我開盒試左呢架車,我只係上左啤鈴,STANDARD MOTOR,較軟既DWS彈弓,頭20尾10呔已經非常之好跑
作者: l0vebylok    時間: 2012-4-14 22:07
真係嫁@@?
我要下個月先買到- -"洗哂錢係老婆到@@
作者: l0vebylok    時間: 2012-4-14 22:11
唔知下個月仲有冇貨呢@@
我有齊車令 啤令 狗骨 轉杯 差速 果D
加埋FET用T2 應該好好玩
作者: HN577    時間: 2012-4-15 22:13
l0vebylok 發表於 2012-4-14 22:11
唔知下個月仲有冇貨呢@@
我有齊車令 啤令 狗骨 轉杯 差速 果D
加埋FET用T2 應該好好玩

個人認為你完全唔洗驚呢架車會缺貨/炒起價,因為經過橙版熱潮後,市面應該對MA015無咁渴求(即係要買車既都買得7788),加上京商整呢套連控既套裝,都係想方便新玩家入手MA015姐,應該唔會賣一排又唔比貨出黎咁大整古掛
作者: l0vebylok    時間: 2012-4-16 00:00
@@到時又要換控啦@@呵

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2