RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Tank Club Meeting [打印本頁]

作者: pangpang_man    時間: 2012-4-23 12:30
標題: Tank Club Meeting

今日去o左個場地,是但影o左幾張俾各位師兄參考

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: shingyau    時間: 2012-4-23 13:10
超正呀!!!
作者: BUNNYYUEN    時間: 2012-4-23 17:43
嘩!好近呀 c hing
作者: tiger1    時間: 2012-4-23 22:48
very nice meeting
作者: 16vale    時間: 2012-4-23 22:54
點解禁多外國人ga?
作者: tommy1218    時間: 2012-4-24 00:15
好多西人呀
作者: 16vale    時間: 2012-4-24 00:30
tommy1218 發表於 2012-4-24 00:15
好多西人呀

玩完坦克……食西餅La!
作者: yauky    時間: 2012-4-24 00:30
個場好正, 係邊度................有鬼老????????????????
作者: pangpang_man    時間: 2012-4-24 08:29
16vale 發表於 2012-4-23 08:30
玩完坦克……食西餅La!

nono~ 係玩完坦克食 pizza、飲汽水、食雪糕!
唔怪之得佢地都咁肥,其實都一把年紀啦...  
作者: pangpang_man    時間: 2012-4-24 08:37
yauky 發表於 2012-4-23 08:30
個場好正, 係邊度................有鬼老????????????????

哩個場係加州 San Francisco 附近,所以咪有外國人囉。
尋日得我一個中國年青人,開頭有 d 唔自在,好在原來大家都好nice,而且又有"共同語言"
佢o地好似有3個唔同o既埸地,一個月左右一次聚會,所以下個月如果去,我再影下第二個場 d 相俾大家睇睇。外國小朋友跟屋企人去玩坦克,真開心!!!
作者: askalaw    時間: 2012-4-24 09:22
我見到有恐龍!
玩坦克都係一班人過癮好多~ 有冇玩對戰??
作者: pangpang_man    時間: 2012-4-24 12:01
askalaw 發表於 2012-4-23 17:22
我見到有恐龍!
玩坦克都係一班人過癮好多~ 有冇玩對戰??

對戰又點少得呢,我第一次玩,咩準備都無,唔知裝Battle system 要 tree part,唯有是但用膠紙痴住玩......
不過對戰實在太好玩啦,建議大家都應該買!
唔知有無師兄都住我附近呢?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2