RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 1:1 大腳八 [打印本頁]

作者: whatafather    時間: 2012-8-15 22:17
標題: 1:1 大腳八
http://www.youtube.com/watch?v=PzRcvtJUyeo&feature=related

都幾無聊
作者: bcr2000    時間: 2012-8-15 22:39
都睇唔睹 ?
作者: 16vale    時間: 2012-8-15 23:04
搞野……霹Dance。
作者: Q太郎    時間: 2012-8-15 23:31
巧精彩...
作者: bbmimiling    時間: 2012-8-15 23:34
地球又再快的玩完...你唔開冷氣唔搭車去行路,慳來慳去,想為環保出一分力,但慳下來的,都不足那邊廂...
作者: jypepe    時間: 2012-8-16 14:18
bbmimiling 發表於 2012-8-15 23:34
地球又再快的玩完...你唔開冷氣唔搭車去行路,慳來慳去,想為環保出一分力,但慳下來的,都不足那邊廂... ...

冇法, 計番資源分配果邊明顯好過呢邊....
人地可以生到牛高馬大黎蝦我地......
一係自己練大隻去人地度踩場
一係怪老毛口臭咩人多好辦事....
作者: bcr2000    時間: 2012-8-16 18:12
睇到喇,另類玩意,都好精彩.比個good你.
作者: whatafather    時間: 2012-8-16 22:57
尼個世界係無公平平等o既
作者: bbmimiling    時間: 2012-8-16 23:59
唔好說環保,慳來慳去,都唔夠的粉腸踩一轉@#$%^*()#@#@#
作者: Scania    時間: 2012-8-17 08:20
人地鐘意d石油賣幾錢就賣幾錢,係咁架啦
作者: gimsink    時間: 2012-8-17 10:22
丛玩樂的角度看, 依个係好過市引的, 又要財力又要物力又要心機又要技术, 少样都唔得, 丛地球资源的角度看, 則是非常浪費了....但也不能粉腸前粉腸后的話人地, 同志们一日到黑都想住有錢就買番架拉利林宝去揾女, 到你有米買林宝拉利, 大大脚比油劈淸水灣道的时侯, 唔通又賤到變粉腸咩.....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2