RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: MY KAZAMA GP~X [打印本頁]

作者: ltkooiuy1306    時間: 2013-6-4 12:46
標題: MY KAZAMA GP~X

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: bookkeyhk    時間: 2013-6-4 18:16
呢部之前睇書有d想買,幾銀?

作者: albert0329    時間: 2013-6-4 18:30
bookkeyhk 發表於 2013-6-4 18:16

我估起碼半蚊。

作者: LOSE    時間: 2013-6-4 22:43
bookkeyhk 發表於 2013-6-4 18:16

其實你部d3等件出,分左幾期,計下加加埋埋都半蚊.......
作者: albert0329    時間: 2013-6-4 23:08
LOSE 發表於 2013-6-4 22:43
其實你部d3等件出,分左幾期,計下加加埋埋都半蚊.......

3仔分期買,呢部要一炮過......荷包都幾傷,逐D逐D無咁覺呀LOSE 兄。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-6-4 23:28
LOSE 發表於 2013-6-4 22:43

過曬啦............計埋d(日本副廠)套油壓、三節棍、皮帶個轆、太羅C、殻、燈組、呔呤,仲有正廠金屬齒、頭單等等,邊到止呀,五叉嘢都唔知咩嘢嚟,整到要按埋樓嚟改佢,哈哈...................!
作者: Chungyin3610    時間: 2013-6-4 23:34
nice car
作者: LOSE    時間: 2013-6-4 23:45
bookkeyhk 發表於 2013-6-4 23:28
過曬啦............計埋d(日本副廠)套油壓、三節棍、皮帶個轆、太羅C、殻、燈組、呔呤,仲有正廠金屬齒 ...

D3土炮"正"廠件,日本"副"廠件........
作者: bookkeyhk    時間: 2013-6-4 23:59
LOSE 發表於 2013-6-4 23:45
D3土炮"正"廠件,日本"副"廠件........

D日本副廠嘢好貴.......!

作者: LOSE    時間: 2013-6-5 00:04
bookkeyhk 發表於 2013-6-4 23:28
過曬啦............計埋d(日本副廠)套油壓、三節棍、皮帶個轆、太羅C、殻、燈組、呔呤,仲有正廠金屬齒 ...

不過人地成架日本正廠好似正好多,但睇你個土炮樣實話鐘意自巳個部....
作者: bookkeyhk    時間: 2013-6-5 00:21
LOSE 發表於 2013-6-5 00:04
不過人地成架日本正廠好似正好多,但睇你個土炮樣實話鐘意自巳個部.... ...

我係曰本車,土炮車都會中意,呢部係幾正。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-6-5 00:30
Nice car
作者: Yiu.N    時間: 2013-6-5 21:49
ching啲圖好大
作者: popotang    時間: 2013-6-17 19:21
巧靚啊
作者: whatafather    時間: 2013-6-17 19:58
the design looks like "oil chicken" very much

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2