RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: D3 大放送 [打印本頁]

作者: Dinballian    時間: 2013-8-15 10:09
標題: D3 大放送
rcMart Facebook 大抽獎~ 毋須登記或購買,只要 1. Like 我地Facebook Page, 2. Share D3抽獎原圖 就有機會得到一部D3。
如果你Tag 2個朋友係Comment仲可以獲得雙倍中獎機會。快d黎抽啦喂~

登錄/註冊後可看大圖

如果抽獎期間超過7000個Like, rcMart仲會加推一部D3等大家多d機會中獎~仲等?

按此即抽~

作者: LOSE    時間: 2013-8-15 12:27
wa,咁旬!
作者: cyt2011    時間: 2013-8-15 15:30

上次架 XV01公布左未 ?
作者: doc    時間: 2013-8-15 17:42
唔識分享完再TAG....
作者: Dinballian    時間: 2013-8-19 12:17
XV01已經公佈左啦,可以睇番我地個FB page。
係Comment位打@然後打你要tag ge 朋友名就可以。
暫時送出2部,如果星期3前到7500人Like 會再加推一部~祝各位好運。
作者: Dinballian    時間: 2013-8-19 12:18
如果有問題都可以係https://www.facebook.com/rcmart上面問我地架~
作者: albert0329    時間: 2013-8-19 20:14
Dinballian 發表於 2013-8-19 12:17
XV01已經公佈左啦,可以睇番我地個FB page。
係Comment位打@然後打你要tag ge 朋友名就可以。
暫時送出2部 ...

但只可分享比5個朋友,多D得唔得

作者: Dinballian    時間: 2013-8-22 10:02
多謝晒支持,得獎者會係日內公佈。
作者: LOSE    時間: 2013-8-22 20:14
albert0329 發表於 2013-8-19 20:14
但只可分享比5個朋友,多D得唔得

唔知係咪我呢.........
作者: bookkeyhk    時間: 2013-8-22 21:36
LOSE 發表於 2013-8-22 20:14
唔知係咪我呢.........

食懵你,哈哈............!

作者: LOSE    時間: 2013-8-22 22:20
bookkeyhk 發表於 2013-8-22 21:36
食懵你,哈哈............!

你咁樣既,我唔同你玩
作者: albert0329    時間: 2013-8-22 23:16
LOSE 發表於 2013-8-22 22:20
你咁樣既,我唔同你玩

我跟住佢話咁傳送出去,但得5位朋友可以傳,咪問下佢Law。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2