RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 咁樣玩車好攰 [打印本頁]

作者: hongjj    時間: 2013-11-9 02:15
標題: 咁樣玩車好攰
http://youtu.be/d4glnVDQ8sk
作者: Alotom    時間: 2013-11-9 08:43
好似JVB果班小朋友...
不過呢種場地只能用呢種玩法,開心就OK。
作者: chanyh13071    時間: 2013-11-9 11:23

作者: death0    時間: 2013-11-9 12:02
好過隱!!
好過香港冇得咁玩..
作者: yuenwai    時間: 2013-11-9 16:38
咪噹自已做運動囉'兩者兼得
作者: choyip    時間: 2013-11-9 16:53
架車越快, 個人越辛苦...相當大體能
作者: soup_soup    時間: 2013-11-9 17:43
咁先叫人車合一麻,操架車之餘,自己都要 FIT 先得,幾好,唔錯,值得推廣!
作者: rk2    時間: 2013-11-9 17:57
too tired la…….
作者: bookkeyhk    時間: 2013-11-9 18:06
choyip 發表於 2013-11-9 16:53
架車越快, 個人越辛苦...相當大體能

我諗..........資歷越深年齡越大d師兄,架車就會越慢,哈哈........!

作者: YSL    時間: 2013-11-9 22:03
好想甘樣玩下
作者: kevinchan520    時間: 2013-11-9 23:37
如果玩個條友既視力有番一定限制.....跑跑下一卜,佢手上支控應該凍過水=0=
作者: LOSE    時間: 2013-11-10 00:32
bookkeyhk 發表於 2013-11-9 18:06
我諗..........資歷越深年齡越大d師兄,架車就會越慢,哈哈........!

你唔洗諗,你唔玩得,兩個彎就"且哈"又或者一個唔該,個人係棵大樹簽個名,d骨頭咁趣,係咁大

作者: hongjj    時間: 2013-11-10 00:41
LOSE 發表於 2013-11-10 00:32
你唔洗諗,你唔玩得,兩個彎就"且哈"又或者一個唔該,個人係棵大樹簽個名,d骨頭咁趣,係咁大
...

haha
作者: bookkeyhk    時間: 2013-11-10 01:38
LOSE 發表於 2013-11-10 00:32
...

一定唔會係咁大,我去到仲唔轉玩坦克咩,哈哈........!

作者: YSL    時間: 2013-11-10 02:01
kevinchan520 發表於 2013-11-9 23:37
如果玩個條友既視力有番一定限制.....跑跑下一卜,佢手上支控應該凍過水=0=

http://www.youtube.com/watch?v=IGMxEJVt_-0

1分:10秒

作者: sam529    時間: 2013-11-10 16:15
其實我都好想可咁玩!你睇條track咁窄都要好高技巧,如果唔係撞多過玩!
不過外國好似有咁玩法已經好耐啦,佢地係老手來啦!

sam

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2