RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Deleted [打印本頁]

作者: benz-clk    時間: 2013-12-28 11:55
標題: Deleted

Deleted

作者: 省油燈    時間: 2013-12-28 12:54
唔知係咪你,有條PK見霞姐企上去整緊網,仲用8仔車射人腳,男人
老狗,認真可恥,四眼佬你係咪男人?!
作者: 省油燈    時間: 2013-12-28 12:56
Lali人渣請你離開吧
作者: 省油燈    時間: 2013-12-28 13:04
大家認住楂白色8仔條狗呀,無人性
作者: ralphli    時間: 2013-12-28 15:13
边嗰攪霞姐,佢喺我地LALI保姆,上至维修場地,開門開电腦,煑飯給我們玩緊班兄弟食,都由
霞姐負責,边嗰撞倒佢有事,LALI都無人開門玩車,嗰位師兄喺咪第一次入來玩唔知訂……
作者: 省油燈    時間: 2013-12-28 15:47
唔係新手,但依然玩到pat屎,自私自大揸法,以為係大爺,講服務態度,不如睇吓自己揸車態度,好撚多人憎旯你知唔知?!
作者: tt01    時間: 2013-12-28 16:14
呢個人好有問題
作者: tt01    時間: 2013-12-28 16:15
我意思係樓主
作者: amazingball    時間: 2013-12-28 16:48
霞姐好人100分
作者: ikesan    時間: 2013-12-28 17:49
吾係嘛!明明自己吾啱重要開post話人惡女人。樓主你都得囉
作者: aattaa    時間: 2013-12-28 18:08
申報:我一向都係揸白色8仔,但吾關我事的!!
作者: TKOFANS    時間: 2013-12-28 22:23
大家開心去玩車, 愛護我哋嘅霞姐

作者: benz-clk    時間: 2013-12-28 23:40

Closed closed
作者: benz-clk    時間: 2013-12-28 23:43
省油燈 發表於 2013-12-28 15:47
唔係新手,但依然玩到pat屎,自私自大揸法,以為係大爺,講服務態度,不如睇吓自己揸車態度,好撚多人憎旯 ...

Closed closed
作者: fr888    時間: 2013-12-28 23:56
係橙頭白尾...其實張登係收左外線保護工作人員…內線照樣可飛

作者: kamlo713    時間: 2013-12-29 00:14
樓主唔止三次針對霞姐,霞姐態度由老板到月租會員沒一個說不好,(散租因我不熟)
作者: benlau    時間: 2013-12-29 00:37
kamlo713 發表於 2013-12-29 00:14
樓主唔止三次針對霞姐,霞姐態度由老板到月租會員沒一個說不好,(散租因我不熟) ...

支持霞姐吾岩玩咪吾好黎玩啦咪係到攪事啦樓主
作者: Moonsideryan    時間: 2013-12-29 01:29
支持霞姐!支持霞姐!支持霞姐!

維修保養是必須 , 愛維場地 , 尊重別人 , 注意安全的跑法
作者: powis    時間: 2013-12-29 01:59
benz-clk 發表於 2013-12-28 23:40
我唔係白色8仔,亦冇撞過佢
自問駕駛態度良好
叫佢唔用攞走有乜唔啱?

我本人親自見到成個過程.
阿姐係場邊整緊個網,你和其他人照玩都算, 擺張椅就係為左block條線來保護阿姐, 唔通愛黎坐呀!阿姐做完野就會拿走架啦, 幾時倫到你出聲。
你話你比佢鬧,我明明見到你鬧阿姐先,你就算乜原因都好都無理由咁惡,你係咪以為自己大哂?
如果你話阿姐服務態度唔好,咁以後唔好再去Lali啦,好行夾唔送。
你仲夠膽死出post?究竟你係乜構做?想搵人support你?你番屋企訓啦。

作者: kimchan    時間: 2013-12-29 05:12
powis 發表於 2013-12-29 01:59
我本人親自見到成個過程.
阿姐係場邊整緊個網,你和其他人照玩都算, 擺張椅就係為左block條線來保護阿姐,  ...

good point, support x 100
作者: RCANDY    時間: 2013-12-29 10:13
—樣米都係養百樣人。最緊要阿姐無事。
作者: ford    時間: 2013-12-29 12:24
咩樣?等我小心D
作者: l.leif    時間: 2013-12-29 19:02
阿姐都係用左一餅電左右時間, 又唔係攞杯 ,樓主何必咁趕呢..
作者: mcb    時間: 2013-12-29 20:57
霞姐支持你,不過要小心D,比D大車撞到就不得了
作者: 亞郭    時間: 2013-12-29 23:46
{banned}樓主, 係人都小九你, 你个{banned}都重吾知衰, 你吾好再入Lali, 係屋企玩自己啦. 影衰曬D香港人.
作者: go2usie    時間: 2014-1-2 15:41
大佬,真係咪能整親阿姐呀,阿姐對個個都好!

你話乜都好啦,我都話係你唔能啱架喇

比錢唔係大能晒,係咁多~
作者: 赤目軍馬    時間: 2014-1-9 13:00
低小,呢D{banned}未自以為民主果D,自己念就當係,横行無忌,正賤人。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2