RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手想買車 [打印本頁]

作者: dlyk138    時間: 2017-6-2 12:58
標題: 新手想買車
這款ok 嗎?
http://www.rcmart.com/3racing-ki ... html?cPath=420_1417

作者: sean2013    時間: 2017-6-2 13:45
ok 新手平價首選
作者: dlyk138    時間: 2017-6-2 15:05
thks ching

作者: dlyk138    時間: 2017-6-2 15:06
有乜野要改
作者: starlam    時間: 2017-6-2 17:17
抄爛先改
作者: dlyk138    時間: 2017-6-2 17:48
thks!!!

作者: andyleung_2003    時間: 2017-6-3 09:52
咩野都唔好改,改離曬錢
作者: 3888    時間: 2017-6-3 10:40
同樓上師兄一樣,新車咩野都唔好改,最多炒爛至換件,玩一輪練好D技術真係有興趣就換架好D玩。
作者: sean2013    時間: 2017-6-3 11:27
係炒爛先換件,而不要盲目改
作者: pazuwk    時間: 2017-6-3 13:15
我都係新人...重本砌好架車...只係買左...我買MTS T2...價錢貴少少...朋友問點解買黎架...冇他...合眼緣....本身想買XRAY T4...但太貴...又唔知自己會唔會長玩...之前玩開offroad  
所以同意上面師兄講...第一架唔駛點改...落左場玩...鐘意啦...咪買架好既再改...電子野...都係買中價...到時有兩架車又唔會浪費既...可以做後備車...又可以比朋友玩(其實冇兩個控....都唔知點借...)
作者: Classichead    時間: 2017-6-5 11:46
VBC FF - quality build !
作者: dlyk138    時間: 2017-6-5 15:21
thks ching

作者: feilung    時間: 2017-7-8 09:10
平價首選
作者: chiuxxc    時間: 2017-7-8 11:50
不用改去jv玩之前只需買些後備零件如前後比轉向杯等原廠膠件就行
作者: KYOSH0    時間: 2017-7-8 15:43
XI sport 86 是好選擇
少改已好跑
全部3raing野可在RC 媽買到
快車殻
三節棍
頭直,頭直杯
金屬電扣
金屬六角5mm
車呔
田宮彈弓
電子野自己配搭

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2