RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 3Racing Advance [打印本頁]

作者: wingtse    時間: 2017-9-23 19:41
標題: 3Racing Advance
各位師兄對櫻花Advance有什麽評價,本人想入。

作者: svsv    時間: 2017-9-23 22:07
太貴
作者: RCandylau    時間: 2017-9-24 00:56
最實際,最齊料,1700左右值得買,零件充足
作者: firesun    時間: 2017-9-24 10:56
Advance 好似唔止1700,係2千幾3千?
作者: svsv    時間: 2017-9-24 11:24
1700元左右,
作者: RCandylau    時間: 2017-9-24 12:42
http://www.rcmart.com/3racing-ki ... html?cPath=420_1417
作者: brianych    時間: 2017-9-24 12:44
入門買MTS T2可能好啲
作者: hing830    時間: 2017-9-24 13:13
個人應為買3 racing好過,試過買mts,廠方已砌好,但有好多缺陷,車臂緊,螺絲有些鬆,油壓油4條有差距,當時買1550,總知你買回來打散再砌你就知。
作者: wingtse    時間: 2017-9-24 16:40
食粥有冇貨?
作者: jj2006    時間: 2017-9-29 20:30
Rc 媽 有吖
作者: Hpibbq    時間: 2017-10-1 02:52

個人應為買3 racing好過,試過買mts,廠方已砌好,但有好多缺陷,車臂緊,螺絲有些鬆,油壓油4條有差距,當時買1550,總知你買回來打散再砌你就知。

Agree. 3racing is better
作者: bb149    時間: 2017-10-5 12:17
我都玩緊3racing Advance ,1700蚊嘅車有頂級車嘅表現
作者: wingtse    時間: 2017-12-10 09:17
請問各位師兄advance大齒是幾多Pitch,說明書都冇講,跟xis又唔同,多謝各位師兄幫忙,我現在改咗用xis隻大齒玩住先!
作者: GilbertLo    時間: 2017-12-10 09:56
wingtse 發表於 2017-12-10 09:17
請問各位師兄advance大齒是幾多Pitch,說明書都冇講,跟xis又唔同,多謝各位師兄幫忙,我現在改咗用xis隻 ...

跟車黎果隻係 116齒64Pitch黎
作者: Hpibbq    時間: 2017-12-10 16:51
佢既大齒係專用的。比正常車厚小小。 一定要買返3racing
作者: wingtse    時間: 2017-12-11 16:05
謝謝各位師兄
作者: kwong68    時間: 2017-12-16 01:40
廣華街平的
作者: ness    時間: 2017-12-18 15:48
kwong68 發表於 2017-12-16 01:40
廣華街平的

CHING 知唔合幾錢左右?
作者: 火星選手    時間: 2017-12-21 17:04
Hpibbq 發表於 2017-10-1 02:52
個人應為買3 racing好過,試過買mts,廠方已砌好,但有好多缺陷,車臂緊,螺絲有些鬆,油壓油4條有差距, ...

但係我之前玩部Advance ,水口位,通臂真係好大件事
雖然部MTS 要自行打散,但冇錯件,好快就可以放落去
正常行走

近一兩年 好似冇3R 車跑公開賽事,反而MTS 的成績愈演愈烈
作者: tc3driver    時間: 2017-12-21 22:38
但MTS好似原裝不是三節棍

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2