RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 3月24號 屯門池(相片認領) [打印本頁]

作者: HKVR226    時間: 2008-3-24 23:18
標題: 3月24號 屯門池(相片認領)
今日頭轉無帶船來,之後返去攞船2點幾已經無晒人,不過都好,成個池比我玩晒隻帆船(今日好好風)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 周百通    時間: 2008-3-24 23:37
原帖由 HKVR226 於 2008-3-24 23:18 發表
今日頭轉無帶船來,之後返去攞船2點幾已經無晒人,不過都好,成個池比我玩晒隻帆船(今日好好風)
帆船.....邊度呀?我都有玩帆船架喎。
d相好靚好清。

作者: HKVR226    時間: 2008-3-24 23:45
原帖由 周百通 於 2008-3-24 23:37 發表
d相好靚好清。

係屯門池玩law! 我玩緊隻奸商fairwind!

d相full size 仲清呀,而家得100kb 起晒格!
作者: bigcar    時間: 2008-3-24 23:51
原帖由 周百通 於 24-3-2008 23:37 發表
d相好靚好清。

今曰我見到有人放京商帆船, ok war....1000大洋有交易....立即玩
作者: 周百通    時間: 2008-3-24 23:58
原帖由 bigcar 於 2008-3-24 23:51 發表

今曰我見到有人放京商帆船, ok war....1000大洋有交易....立即玩
即刻買啦。
我陪你

京商邊隻呀,B&W.海豚仔?
作者: HKVR226    時間: 2008-3-24 23:59
原帖由 bigcar 於 2008-3-24 23:51 發表

果個係唔係我來呀!

我架船仔上面有兩條仔加兩條女架wor!
作者: bigcar    時間: 2008-3-25 00:04
原帖由 周百通 於 24-3-2008 23:58 發表
即刻買啦。
我陪你

京商邊隻呀,B&W.海豚仔?

即刻比你大倒.....
但是真系他說1000大洋有交易,但比起你們那些細好多..

作者: bigcar    時間: 2008-3-25 00:06
原帖由 HKVR226 於 24-3-2008 23:59 發表

果個係唔係我來呀!

我架船仔上面有兩條仔加兩條女架wor!

今曰在柴灣見倒..
作者: HKVR226    時間: 2008-3-25 00:10
原帖由 bigcar 於 2008-3-25 00:06 發表

今曰在柴灣見倒..

咁就一定唔係我啦....我係屯門池!
作者: 周百通    時間: 2008-3-25 00:12
原帖由 HKVR226 於 2008-3-24 23:45 發表

係屯門池玩law! 我玩緊隻奸商fairwind!

d相full size 仲清呀,而家得100kb 起晒格!
我有四隻帆船,最細果隻係星星40EX。
而家掟相上黎D相size宿左水又矇!
作者: 屯門小明    時間: 2008-3-25 12:04
原帖由 HKVR226 於 2008-3-24 23:18 發表

登錄/註冊後可看大圖

http:/ ...

鵬仔D相好正 :lol
作者: HKVR226    時間: 2008-3-26 22:02
原帖由 屯門小明 於 2008-3-25 12:04 發表

鵬仔D相好正   

整幾張過你做 WALLPAPER 呢!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2