RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Pre-world@RCSThailand [打印本頁]

作者: 老判    時間: 2008-4-24 13:34
標題: Pre-world@RCSThailand
第一天到..到rcs時己1430了..試左兩排電就下大雨了..
作者: rickywong    時間: 2008-4-24 13:38
原帖由 老判 於 2008-4-24 13:34 發表
第一天到..到rcs時己1430了..試左兩排電就下大雨了..

有無相睇呀?
作者: boy    時間: 2008-4-24 14:23
RAIN RAIN RAIN

作者: 老判    時間: 2008-4-24 15:22
有的,但rcs的network很慢....今日吧..
作者: 小洪    時間: 2008-4-24 17:33
今晚吧go to home track
作者: deep    時間: 2008-4-24 17:46
老判
作者: 小洪    時間: 2008-4-24 18:26
原帖由 老判 於 2008-4-24 15:33 發表
有的,但rcs的network很慢....今晚吧..

老判 殺啊!!!!!
作者: 老判    時間: 2008-4-24 20:22
第一轉試車..嚇了一跳traction是十分差..有點像drfift...
細問下原來天天下雨traction起唔到...原來這兩天試車的人又少....
第二轉好了少少但十分傍徨..想試第三轉時..............下雨了...唯有明天吧....

另upload唔到相...唔識到呀......file too big wo???
去rc-one睇吧!

作者: penny..t.o.p.    時間: 2008-4-25 02:19
原帖由 老判 於 2008-4-24 20:22 發表
第一轉試車..嚇了一跳traction是十分差..有點像drfift...
細問下原來天天下雨traction起唔到...原來這兩天試車的人又少....
第二轉好了少少但十分傍徨..想試第三轉時..............下雨了...唯有明天吧....

另 ...

我無RC-ONE A/C 呀.......不過記得影多D相返來呀.........THX!!! 重有要加油同殺呀.........
作者: 老判    時間: 2008-4-25 13:52
今天早下雨,just waiting....

說說昨天的試車.早上的traction也是很差沒有人願意前行,到了中午大家才試.
到了黃昏traction開始不錯,也是TRC的50-60%...
自已架車只有6-7乘不太滿意.這裡直路超長有TRC一倍..在香港D人實話係油車track..
gear ratio is 9.3:1..3.5T...不要忘記是6cell.......

暫時見廣板最能快..15.8sec..其他hara,舒力筋,meen,andy moore.marc.也不錯...
順帶一提這裡有幾個8---十多歲的小車的手開得非常好.........

我們香港的新力軍在那裡???????
作者: 小洪    時間: 2008-4-25 14:21
原帖由 老判 於 2008-4-25 13:52 發表
今天早下雨,just waiting....

說說昨天的試車.早上的traction也是很差沒有人願意前行,到了中午大家才試.
到了黃昏traction開始不錯,也是TRC的50-60%...
自已架車只有6-7乘不太滿意.這裡直路超長有TRC一倍..在香 ...

我們香港的新力軍在那裡??????唉!!!!!
新力軍已經?????唉!!!!!!

講華街新力軍就有

作者: deep    時間: 2008-4-25 15:06
老判你晚上有冇悶呀,有冇.................
作者: 老判    時間: 2008-4-25 15:11
原帖由 deep 於 2008-4-25 15:06 發表
老判你晚上有冇悶呀,有冇.................

唔好問啦!!!!!你有無食飯ar??????
作者: deep    時間: 2008-4-25 15:36
有冇相睇呀.好悶呀.影下D車相
作者: penny..t.o.p.    時間: 2008-4-25 23:55
原帖由 deep 於 2008-4-25 15:36 發表
有冇相睇呀.好悶呀.影下D車相

老判日間一定會比心機鬥好這場車.......所以夜晚我想一定會 (一睡到天光)
作者: YRV    時間: 2008-4-26 00:58
睇下o係邊度瞓啦................................hohoho
作者: dicktan    時間: 2008-4-26 01:07
Live Results and Photos :
http://www.thailandwc08.com/pre-world08/

作者: 老判    時間: 2008-4-26 01:30
after control practice..馬上下大雨.....
下午加了溏水...traction怪怪的...但lap time就快了....
作者: sunday    時間: 2008-4-26 04:09
殺呀.........
作者: 小洪    時間: 2008-4-26 11:10
加油
作者: 老判    時間: 2008-4-26 19:33
原帖由 小洪 於 2008-4-26 11:10 發表
加油

yes,sir[/size]
作者: 小洪    時間: 2008-4-26 21:06

作者: 老判    時間: 2008-4-27 01:13
今天正式初賽....
車己改了setting......不好跑....車發生最怕的問題...不明的jam機....
作者: 老判    時間: 2008-4-27 01:17
試車也有但太嚴重第一轉初賽最後一圈直指打波子一陣又行番...
最後23.98
作者: YRV    時間: 2008-4-27 01:58
唔係咁黑仔嘛.......
作者: 馮馮ymc    時間: 2008-4-27 02:09
原帖由 老判 於 2008-4-27 01:17 發表
試車也有但太嚴重第一轉初賽最後一圈直指打波子一陣又行番...
最後23.98

得你一個去搾..............
作者: 老判    時間: 2008-4-27 11:57
原帖由 馮馮ymc 於 2008-4-27 02:09 發表

yes, sir
作者: 老判    時間: 2008-4-27 11:57
原帖由 馮馮ymc 於 2008-4-27 02:09 發表

yes, sir
作者: 老判    時間: 2008-4-27 12:49
frist round final..
1  masami
2  marc
3 viktor
4 billy
5 hara
作者: 老判    時間: 2008-4-27 12:52
原帖由 YRV 於 2008-4-27 01:58 發表
唔係咁黑仔嘛.......

唔係咁黑仔.................係有d野未,...........
作者: 134    時間: 2008-4-27 14:01
快D拿枝控去拜四角 la.
作者: 老判    時間: 2008-4-27 14:06
second final..viktor冷手汁個熱煎堆
1viktor
2marc
3billy
4hayato
5jilles
作者: 老判    時間: 2008-4-27 14:07
問題不是個控............i'm sure........
作者: 老判    時間: 2008-4-27 15:55
3rd final....hara再次領先下壞車...........
1viktor
2marc
3hayato
4billy
5?????????
作者: penny..t.o.p.    時間: 2008-4-28 00:24
原帖由 LMF006 於 2008-4-27 23:20 發表
戰況激烈~~~~~~

日本仔時代真係過去啦..........
作者: YRV    時間: 2008-4-28 00:50
原帖由 老判 於 2008-4-27 14:07 發表
問題不是個控............i'm sure........

唔通你Jam 神上身????
作者: minimini    時間: 2008-4-28 00:56
呢期 hayato 好堅喎.......攞完 off-road 2WD World Champion 之後...........上哂身咁.........
作者: minimini    時間: 2008-4-28 00:59
原帖由 134 於 2008-4-27 14:01 發表
快D拿枝控去拜四角 la.

或者順便拜拜四面佛.......
作者: 老判    時間: 2008-4-28 13:05
原帖由 penny..t.o.p. 於 2008-4-28 00:24 發表

日本仔時代真係過去啦..........

我睇未必!!!!!!!!!
作者: ALEXANDER    時間: 2008-4-28 16:13
原帖由 minimini 於 2008-4-28 12:56 AM 發表
呢期 hayato 好堅喎.......攞完 off-road 2WD World Champion 之後...........上哂身咁.........

希望HB會爆冷啦~
有兩個雙星友係前面.....
作者: penny..t.o.p.    時間: 2008-4-28 23:22
原帖由 老判 於 2008-4-28 13:05 發表

我睇未必!!!!!!!!!

我都想Hara再 win 一次世界賽.........Hara 每次來港鬥車我都有睇.......
作者: sgg    時間: 2008-4-29 03:19
原帖由 ALEXANDER 於 2008-4-28 16:13 發表

希望HB會爆冷啦~
有兩個雙星友係前面.....

I don't think so!
作者: LeoChan    時間: 2008-5-3 02:02
原帖由 sgg 於 2008-4-29 03:19 發表

I don't think so!

Tamiya again ?
or TOP ?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2