RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pyc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

PYC 09年1月份LAY0UT

chungtsai 發表於 2009-1-11 00:49:53 | 顯示全部樓層
原帖由 大b 於 2009-1-10 22:34 發表

最近我朋友係PYC場玩咗幾次油車,發覺場地好(扇),一比油就好甩。希望場主用黃藥水(清洗油漬皂水)起油漬及清洗場地,大家可以玩得開心。
有無PYC車友可以回應 ???

不如等落雨啦!
chungtsai 發表於 2009-1-11 10:50:14 | 顯示全部樓層
原帖由 大b 於 2009-1-11 01:10 發表

如果等落雨,起碼要幾個月後,我唸PVC車友及月租車友,起碼有一半被迫過檔TRC及ACO玩車。
現在以经有10幾個過咗TRC玩車,起碼TRC個場可以玩到車及風槍夠力。
希望場主有改善,有競爭先有進步,否則, ...

作為消費者既我哋,梗係邊到好玩就去邊度,呢個係自由市塲,PVC做咗咁耐應該明白!
chungtsai 發表於 2009-1-11 17:38:17 | 顯示全部樓層
而家車塲越開越多,有競爭有進步!玩家最得益!
chungtsai 發表於 2009-1-15 19:35:18 | 顯示全部樓層
如果可以用少D角鐵黎鋪track,就 So Goooood 啦!
chungtsai 發表於 2009-1-16 22:42:03 | 顯示全部樓層
原帖由 tllau 於 2009-1-15 22:55 發表

回應   插你?  

你就風騷啦!一個星期去幾次TRC,就黎唔識路返PYC啦!
chungtsai 發表於 2009-1-25 23:38:44 | 顯示全部樓層
原帖由 tllau 於 2009-1-25 21:01 發表

溤SIR, 個位收銀女職員實在惡頂非常 , 得罪勿怪  

人地講緊PYC條track,你講PYC女收銀員。
chungtsai 發表於 2009-1-27 22:27:52 | 顯示全部樓層
原帖由 tllau 於 2009-1-27 14:31 發表

你試過未呢 :
去到落雨玩唔到無瘾之餘,錢強行要收
求救叫朋友飛車帶parts來, 要收泊車費
學生玩車玩唔掂call同學來敎路, 即要收多份入場費
去到等雨停要收泊車費加唔好"開壇"住喎![她講 ...

覺得好玩就玩落去,唔鐘意玩就去第二個場玩,好似有ACO, TRC, TC, TS, WC,...
玩車最緊要好玩!