RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4702|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

放西瓜落海,大叫"返來O羅...."

beebee 發表於 2006-5-22 12:41:12 | 顯示全部樓層
幾時試車...???我想去睇吓....thx
beebee 發表於 2006-5-22 12:49:42 | 顯示全部樓層
漏o左講添......架爬雞好正!!"同樂日"過黎表演吓就好囉...哈哈....點睇啞老友??....
beebee 發表於 2006-5-22 12:50:54 | 顯示全部樓層
原帖由 pantherjovi 於 2006-5-22 12:49 發表

希望this week,有興趣玩M03重得....遲D PM你!

......開心都黎唔切.....thx
beebee 發表於 2006-5-23 05:05:47 | 顯示全部樓層
原帖由 pantherjovi 於 2006-5-22 14:15 發表

二手...90%new,無差電及差機,全新試過見過,但成US100..未計shipping
見到尼架幾平,加shipping都係$600-700到,咪"Bit it now" law
同樂日我都想黎,但要下午才到(返教會哦),雖然我都想報名玩新手賽 ...

唔緊要!!到時我會就吓時間...等你黎先玩"新人組"都得喎..一齊開心吓...你果日大概幾點黎到??我編排吓....
beebee 發表於 2006-5-23 20:53:32 | 顯示全部樓層
原帖由 pantherjovi 於 2006-5-23 17:25 發表
Bee Bee我應該禮拜四晚試車(無雨的話),可能係九龍灣或新蒲崗試....你o.k就PM我
23/7原來我都要比賽,好在暫定係7點....如果吾係就無用lu...

咁果日我預埋你啦....至於禮拜四晚試車,我星期三再pm你...到時再傾...thx