RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rps136
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雞地Drift Group發表重要聲明!

關閉 [複製鏈接]
傑佬 發表於 2009-3-13 12:02:36 | 顯示全部樓層
?呢次事件上的錯誤與誤會!我衷心對雞地Drift Group?五位成員講聲好對唔住!我只係抱住宣傳RC Drift呢樣運動!?對冇諗過博出名!而事件肥佬已經由頭到尾講左出黎希望你地有關人員明白!
傑佬 發表於 2009-3-14 11:22:44 | 顯示全部樓層
包包....你地明白我地幾個點解會去做呢次訪問嘅出發點就最好啦....我都電話上同你交代得好清楚...都係果句....我地玩車架炸...
傑佬 發表於 2009-3-14 15:18:39 | 顯示全部樓層
總之之前出書嘅問題而引出嘅不便,小弟再一次講聲Sorry!!
而 阿和,阿贊,阿風,肥佬同埋我自己並不是任何Drift Group, Drift Team嘅member...我地只係想玩RC Drift而住係同一區嘅朋友....
傑佬 發表於 2009-3-14 18:33:53 | 顯示全部樓層
傑佬 發表於 2009-3-15 02:23:22 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2009-3-15 02:00 發表

你唔着住返學果套衫返工
紋人.....我唔係想罵戰...但件衫我真係成日著,返工都有著,連揸的士都有著...
至於雜誌上我著住件衫...我只係求其攞起就著..可以話係我著錯衫令雜誌記者誤會....我又再一次講聲唔好意思....咁樣包包你明白嘛...
傑佬 發表於 2009-3-15 03:00:54 | 顯示全部樓層
原帖由 kstyle 於 2009-3-15 02:40 發表

而家講清楚咪好囉
一開始我地幾個就係想知道點解會有人著住呢件代表雞地Drift Group既衫出來做呢個訪問
唔知點解會有咁多當日冇出席既人係度講咁多唔關事既野去演變左咁多個問題出來
由車會問題到私 ...
咁樣你地雞地Drift Group咁多位成員滿意未....但包包...因開頭係菜欄放車到而家....我從來冇話過我要退會...如果我早知件事會發展成咁...我就唔應承食食去幫本雜誌約全港RC-Drifter去做呢次訪問...我目的都係想多D人接觸玩Drift呢樣嘢...因我覺得由當初响球塲有ニ三十人到而家得番小貓三四隻..實在可惜....希望你明白...錯在我自己著件衫嘅問題 ...
咁唔通連我D有雞地Drift Group貼紙嘅車殼都唔可以用??