RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rps136
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雞地Drift Group發表重要聲明!

關閉 [複製鏈接]
pericklee 發表於 2009-3-13 22:22:53 | 顯示全部樓層
肥佬.你都講得好清楚.我都聽你唔加意見.我地乘班兄弟都支持你地四個
好個有d人講一套做一套
pericklee 發表於 2009-3-13 22:32:18 | 顯示全部樓層
原帖由 jellyfish244 於 2009-3-12 22:59 發表
咪玩啦,幾架車放落黎話自己係 "雞地 Drift Group",貼紙都無張
要用依個名唔緊要!要做訪問要出名唔係問題,但係事出麻煩通知聲吧!!!!
喂,如果我地個會響KWS有得買野有折或者有其他福利既話,個個都話自己係"雞 ...

如果要有福利.唔洗要你地果名係嗎 社會福利署大把啦
pericklee 發表於 2009-3-15 00:50:20 | 顯示全部樓層

回復 63# 的帖子

肥佬講得一d都無錯.轉名係你地話轉.你亞包有無問過我地有無交代點解要轉名.
而啫喱魚你自己當初都有過sd玩.如果你要叫人地交代什麼.唔該你先交代點解你可以走黎走去都無人話你有錯 .唔該你地幾個話事人想清楚當初邊個錯而走到現在咁嘅局面.
你又可以話我係無謂人.當我想攪事.但到現在我都唔覺我地e班小會員有錯
pericklee 發表於 2009-3-15 00:52:58 | 顯示全部樓層
紋人..我地唔係想攪事只係想講出事實嘅真相
pericklee 發表於 2009-3-15 02:06:31 | 顯示全部樓層
原帖由 jellyfish244 於 2009-3-12 23:18 發表
因事情嚴重,我都想請有關人事快D出黎比個合理解釋本會!

登錄/註冊後可看大圖
[/IMG]
你又點比果合理解釋我呀

pericklee 發表於 2009-3-15 02:33:28 | 顯示全部樓層
原帖由 jellyfish244 於 2009-3-15 02:21 發表
第一,我係響雞地轉過SD-Hobby,玩左一排,我覺得唔係咁好玩,所以我離開,離開後我再搵啊包,傾過我想返返去雞地,啊包同意,所以我就響之後既比賽都係用返雞地依個名。
第二,當日由雞地轉去SD係我個人由A會轉去B ...

廢話 .你當初自己講過d咩嘢你自己知.我地未死o家
pericklee 發表於 2009-3-15 02:42:09 | 顯示全部樓層
原帖由 長崎良尾 於 2009-3-15 02:28 發表

大家都清楚啦"著錯衫令雜誌記者誤會"..
咁...唔好嘈啦

嘈嘈嘈.最唔好嘈過果就係你.又頭到尾都唔交代清楚有無同人講轉名嘅事.
到頭來比人話我地退左會.好啦你响到不如講清楚佢啦.
pericklee 發表於 2009-3-15 03:11:09 | 顯示全部樓層

回復 126# 的帖子

唔好話轉會.又頭到尾你地只係話轉名.
好多人都知.再講肥佬當初都係話點解要轉名
係你地話個名唔好聽.如果你地係都話我地係轉再會
我會覺得比人賣豬仔囉
pericklee 發表於 2009-3-15 03:33:20 | 顯示全部樓層
算啦.....我只可以講我地當初又雞地玩到轉再做sd果班人响到講聲
我地正式退隊.做成雞地drift group不便請多多包涵