RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2216|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

GT2.4 遙控連接收 mop 350

uchifong 發表於 2009-8-4 17:26:00 | 顯示全部樓層
~~~好正咁播~~又要破財~~
uchifong 發表於 2009-8-6 09:55:14 | 顯示全部樓層
uchifong 發表於 2009-8-6 14:44:14 | 顯示全部樓層
6# uchifong
你講哥支控係淘寶到買都唔只350la~(連埋運費),況且支控賣咁平個2.4功能有d問題ga~如果係掂ge就唔使賣咁平la~自己用個腦諗la~
kingtam 發表於 2009-8-6 12:20

首先~~支控唔係我搵出黎ge~~我係copy上面位ching ge..我都冇買過呢d控~~我要用個腦諗咩野先?.支野得唔得要試過先知~用個腦係諗唔到ge..科技野~日日新鮮..幾年前d電腦同e+都差好遠la..點諗出個結果呢~~你用過未?我就未用過 所有唔敢講佢得唔得lo~~..我係話哥間online shop ge 人 幾好~~我上次同佢買過d a123電.....運費幾多我清楚過你.返正我有辦法做到個運費好平la..呵呵~~話時話~其實350蚊呢個價錢都真係好底玩下~~不過冇個mon 睇下點都好似差少少咁~~
uchifong 發表於 2009-8-6 16:51:15 | 顯示全部樓層
SORRY~SORRY~我ge說話係回覆比kk旗,因為kk旗話:咁既價錢你又想點?http://item.taobao.com/auction/i ... efcdee9f103dda64261
但我衰錯手按錯了回覆比你~真係好對唔住ar!其實完全與你無關的,全因自己手眼 ...
kingtam 發表於 2009-8-6 16:12

...冇問題ge 大家吹吹水~~