RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 老占
打印 上一主題 下一主題
收起左側

7月1日.7月2日: 拖頭貨車巡遊民意調查

SD 該用戶已被刪除
SD 發表於 2006-6-24 13:59:55 | 顯示全部樓層
原帖由 貨櫃車神 於 2006-6-23 23:28 發表
7月2日你地來屯門一起來玩牙~
我想一行10-15個人去玩~

你地又係屯門玩車呀?仲成十幾人玩,....甘呢個拖頭貨車巡遊米無人去???
SD 該用戶已被刪除
SD 發表於 2006-6-24 21:22:11 | 顯示全部樓層
原帖由 老占 於 2006-6-24 19:47 發表
要重申一點,地點並非屯門

因要配合是日記者訪問的需要背景

加上選擇一個香港大多數人方便座車的中心點

地點依舊為: 尖沙咀文化中心鐘樓

敬請留意.

但屯門有十幾個車手已經去左,淨餘得番好少人可以去尖沙咀啊!
SD 該用戶已被刪除
SD 發表於 2006-6-26 00:36:15 | 顯示全部樓層
原帖由 老占 於 2006-6-25 19:12 發表

假設失去一部份屯門之友車手,確實遺憾

可是要以大多數人的交通點為出發點

以及方便記者所需要影相訪問的拍攝背景

知否部份該日出席的車友住香港島或九龍的呢?

他們去屯門是非常遙遠而且要轉乘2 ...

老占你真是睇諒大家,香港每一個地方的貨車發燒友你都照顧到,不過我有個提議,旺角好像更方便大家,而且幾夜都有車番屋企,不如改去旺角吧!
SD 該用戶已被刪除
SD 發表於 2006-6-26 09:48:34 | 顯示全部樓層
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=14315&extra=page%3D1

已經照你意思辦妥,不用道謝,因為我都好想多d人玩貨車。yee~~