RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: noble
打印 上一主題 下一主題
收起左側

風帆映院:﹝6﹞TMT 07-11-2009 風和日麗~曬死三轟

apky2003 發表於 2009-11-4 13:04:22 | 顯示全部樓層
各位大師兄, 請問有冇人想收留Yamaha.............!?
apky2003 發表於 2009-11-5 17:12:34 | 顯示全部樓層
99# noble

noble大師兄, 我有隻"Round the World"放咗係屋企, 依家屋企裝修後再冇位擺, 想送俾你哋等你哋一班有心之人攞去整番好佢或留番黎睇吓俾邊位用黎做後備parts都好啦!!
隻双星船倉得servo, 其他嘢就要你哋自己整番!!!......自問本人就冇心機同唔識整, 所以知道你哋成班大師兄對RC sailing咁有心, 咪轉送俾大家, 希望各位有心人可以幫隻船大番身, 望有日能見到佢可以海上暢帆啦!!..........^^
Remarks : 我可以渣車送過黎大尾督俾你哋........不過要睇各位大師兄約過時間, or各位若可時間的話, 可以黎九龍灣攞船又得........^^

如有興趣可PM我聯絡電話or call # 81036689 ( Alex ) #

Thanks for sharing............^^
apky2003 發表於 2009-11-6 14:50:47 | 顯示全部樓層
114# EX40

EX40大師兄, 多謝你d相......咁擺真係幾方便喎, 可以一袋過!!