RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: smallpig668
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日去TC不愉快經歷

MIKELEE 發表於 2009-9-16 23:05:04 | 顯示全部樓層
睇到你地d留言真係唔知好嬲定好笑.......
你地去KWS問吓 d RC餔,有幾多個老闆 or 打工嘅去TC玩車.
問吓佢地點解會去TC玩車,有無比人黑面,會吾會比人拉啦.......
我有時間都checkࡨ ...
ERICVIVI 發表於 2009-9-16 22:35

會唔會check吓個腦好D呀!
MIKELEE 發表於 2009-10-5 15:24:42 | 顯示全部樓層
一去到呢啲 POST, 唔知點解一定會有好多 新到 至 初級會員出聲! 重好清楚內幕!  
成個專家!
Tamadi 發表於 2009-10-3 14:20

咁你都唔仲未知,正所謂明人不做暗事,又要做塘邊鵝,又怕比人知自己係邊個,唔開多幾個新 Account 點何以自問自答,有咁衰寫到人地咁衰呀!
呢D 行為咪就係叫做……………………小人
咁大個人,做事都唔用腦、人地係唔係殺左你D屋企人、
用幾十萬整個場出泥,比人玩車,你鐘意咪去,唔鐘意咪唔好去囉
洗唔洗又話check呢樣 check個樣,仲要貼人地屋企人張相上泥,
我話 check 吓個腦,有人就話人身攻擊,咁請問你地咁樣唔知叫????
如果我將你地屋企人D相貼上泥,又唔知你地會有什麼返應?
呢個 post如果係一個意見、投訴,我覺得係冇問題,
但係我一路睇落去,又係覺得都係有個車場D 小人,
眼紅其他人個場多人玩車個佢(電車呀吓),
攪比賽(電車呀吓)自己小貓三兩隻,人地就吓吓 60-70人。
無所事事,得閒搵D事攪吓。
好心啦!咁得閒就放多D時間,睇吓點攪好自己個場,吸引多D人入場玩
好過立壞心腸想攪死人地等自己發達。

就算佢死左,你都唔洗望我會到你個場玩車,
費事到時又比人話我好去佢個場到玩車!仲要佢擔心我個 friend ,因為我去佢個場到玩車唔開心啦。
所以係TC 玩開車D朋友,唔好再理呢個POST!
同佢地講多句都費事……。
MIKELEE 發表於 2009-10-16 19:09:16 | 顯示全部樓層
森照師弟,相中個型男係咪你呀?
mkjeo 發表於 2009-10-15 17:42

可能係佢都唔定!