RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: joey.c
打印 上一主題 下一主題
收起左側

洗地

joey.c 發表於 2010-6-18 01:54:52 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小洪.....
飄移比賽後...會會洗地呀....
今晚己经冇哂trackion....
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-18 04:46:35 | 顯示全部樓層
係呀.......星期二我仲玩緊....冇問題
頭先有四架飄移係度玩......我全晚玩咗3排电....
兩排電都飄吓飄吓咁.......第三排電走去大場玩.......
千其唔好話我架TC5 setting有問題......嬲都好正形.
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-18 14:53:18 | 顯示全部樓層
個地下都幾硬下....
goldenk001.....咁你即係話我賴地硬..........
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-18 15:06:09 | 顯示全部樓層
如果嗰地下真係硬 , 咁我咪下個月搬噃去TC囉.....
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-18 15:19:57 | 顯示全部樓層
哈......琴晚就係連呔屎都冇.........得D塵.......
嗰場左右兩邊都有D trackion .D呔仲有D聲.....
中間就死哂............
月尾有飄移比賽......會有好多人嚟試車....咁仲点玩?
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-18 15:35:12 | 顯示全部樓層
小洪 ....有你呢句我就放心.....
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-19 00:32:47 | 顯示全部樓層
我有懷疑架......兩排電都係咁.....迷收車囉!
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-19 01:24:38 | 顯示全部樓層
小洪己經俾咗電話我......唔該哂.
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-22 02:53:26 | 顯示全部樓層
GOLDENK001
我知你冇惡意,過我玩咗咁耐.條track有幾多trackion我好清楚.
可況當晚條track點解中問嗰到冇哂trackion.......(嗰四飄移就係喺中問度玩)
仲有係條track嘅trackion係日積月累嘅呔屎/呔水做出嚟.
飄移車D呔咁硬,仲係用空轉去倣動作.........跟本就係將啲trackion磨走....
玩車更係要玩得開心,條track咁.....點會開心呢!
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-22 03:18:50 | 顯示全部樓層
無....過好多人同我講話冇問題.
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-22 05:06:25 | 顯示全部樓層
唉.....春夏秋冬/日頭/夜晚/濕度高低.....你估我唔知咩!
可況係新舊track.........
 樓主| joey.c 發表於 2010-6-29 03:33:19 | 顯示全部樓層
哈.....我真係冇吹水o架.......聽日點試新嘢呢!