RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chub
打印 上一主題 下一主題
收起左側

灣仔橋底塲被洗咗白白,油水都無滴)(第二集)

講咁多做咩?!?! 通地都係油係穚底場既特性. 唔係有人想特登倒d油落去. 而呢個場本身就有好多油車玩完遺留落黎既油漬.

講咩環保...唔玩就係環保囉.
咩野...不環保中, 都唔會主動去破壞環保? 咪自欺欺人啦...玩電車, 駛唔駛差電?? 玩油車, 有冇野排放??
政府係佐敦谷 / 灣仔 / 帝琴灣...起左三個遙控車場經已係最大既支持嫁啦...
回復  毛

只系想政府做好灣仔橋底條跑道瑰地面,加多d枱同座位,因為星期日要同d菲律賓姐姐 ...
michaelxl2000 發表於 30/7/2010 17:27

我都係咁話...咁樣我都好滿足嫁啦...
帝琴灣係私營,約十二三年前既事!
chub 發表於 30/7/2010 17:53

O--SORRY!....唔好意思...講錯...
回復  毛

唔緊要,知錯能改,上等之人
michaelxl2000 發表於 30/7/2010 18:11

你會唔會嚴重左D呢?!
覆#94
在車場添加是一種叫"比蔴籽油"是植物油.可作香薰底油用.亦可作油車燃油混合物.是天然可分解物 ...
kwing2 發表於 31/7/2010 19:59

唔講真係唔知可以天然分解...同埋植物提練出黎...

請願諒我用詞粗俗!!原來係你D白痴仔整到咁...倒油之後就叫人買橋底胎!好想知橋底胎係唔係要找你買呢??
如果係咁,係同果D响HIGHWAY放石頭,放釘.等你爆胎,就走黎幫你換胎果D賤人有咩分別?
我唔覺得落左油有幾咬地LAW?! 如果你係街,係球場放車,唔通你倒油落街.球場?
仲覺得自己O岩晒!
用下個腦la.我同個小朋友去玩,佢都識講:點解個塊地咁滑ga,點解咁多油ga?
he is only 5years old....

laufufu 發表於 2/8/2010 18:40

嘩, 又有人加多把咀人黎, 為嘈交而嘈交喎...
咁亞師兄, 你有冇解釋比你個小朋友聽, 點解咁多油呀~~?睇你都冇嫁啦.拿, 你答佢...因為爸爸個腦比個屎忽坐住左, 諗唔到野, 只係度人云亦云...
我就冇乜興趣回敬埋晒O的咩白痴低能個腦係屎忽呢O的說話喇.

佐敦谷開新車場,我就去果到玩喇,油淋淋O既地 ...
AMAT 發表於 2/8/2010 22:40

其實都冇人想知你係邊度玩, 你去咪去囉...
個標題係"灣仔橋底塲被洗咗白白,油水都無滴)(第二集)", 係比人討論呢個場地既問題...