RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chub
打印 上一主題 下一主題
收起左側

灣仔橋底塲被洗咗白白,油水都無滴)(第二集)

雪野男 發表於 2010-7-30 09:44:36 | 顯示全部樓層

因為呢個世界有好多人係講就天下無敵, 做就無能為力, 佢自己都跟本無勇氣去試, 可以o既我都真係好希望無人倒油落地下, 真係貪整抺車好玩咩
雪野男 發表於 2010-8-2 18:51:23 | 顯示全部樓層
我有朋友係橋底玩,所以好清楚知道倒O既油係乜油.

無論係植物油又好,電油都好......其實都已經唔環保.

...
AMAT 發表於 2010-8-2 17:57

"無論係植物油又好,電油都好......其實都已經唔環保", 咁我係唔係可以講句, 你呼吸又好, 唔呼吸都好.....其實都已經唔環保, 你講野仲差過d小朋友, 完全不知所謂, 你自己同我諗清楚係度講緊乜野, 你身為一版之主, 講句說話都完全唔經大腦, 又唔識得客觀去分析
雪野男 發表於 2010-8-2 18:58:42 | 顯示全部樓層
回復  chub
請願諒我用詞粗俗!!原來係你D白痴仔整到咁...倒油之後就叫人買橋底胎!好想知橋底胎係唔係要找 ...
laufufu 發表於 2010-8-2 18:40

你都原諒我用詞粗俗, 原來你仲白痴, 我睇完你講o既o野我笑到幾乎收唔到聲, 話人白痴整到咁, 你試吓自己攞支油去倒o下, 睇o下要倒幾多先可以成條track係油

倒油 = 賣胎同一人, 乜野理論黎, 完全唔識用腦
雪野男 發表於 2010-8-3 08:57:46 | 顯示全部樓層
回復  雪野男
1.Sorry.我從頭至尾都用"?".我無確定 倒油 = 賣胎同一人!不過陰謀論黎講,倒油 = 賣胎同一人 ...
laufufu 發表於 2010-8-2 23:03

唔係我唔夠細心, 係我一早就睇過樓主教人整橋底胎o既方法, 如果佢係賣胎, 咁佢倒自己米呀, 乜都唔知就加把死人咀埋黎湊熱鬧, 你都話唔確定啦, 咁就唔好亂講o野, 你同砌人生豬肉有乜分別呀
雪野男 發表於 2010-8-3 09:08:07 | 顯示全部樓層
浪得虛名!!!失望!!!
chub 發表於 2010-8-2 23:36

佢直頭係癈人, 又敢回我d post, 而家又鎖埋唔比我引用佢d post添呀, 正一宿頭龜