RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 清清
打印 上一主題 下一主題
收起左側

佐敦谷9月5日場地設備測試

關閉 [複製鏈接]
MrSH 發表於 2010-9-2 13:23:40 | 顯示全部樓層
點解係呢度就post設備測試, "暫停對外開放"? 而隔離台就話試車活動? 意即所有工房友都係"外"?
就呢點已經夠比人插. 比人話小圈子亦不無道理, 要咁玩唔係唔得, 正路 d 囉. 真係好似有師兄話齋:咁鬼鼠(祟)
咁做法, 錯就9成啦, 不如大家一人讓一步, 知道黎緊有人開party, 將就下.
之但係"有關人士"出黎交代係必需的. 皆因"對外開放"一詞, 比較神憎鬼厭.
MrSH 發表於 2010-9-3 12:05:38 | 顯示全部樓層
邊度辣著呢度 d 師兄? -----點解係呢度post就話設備測試,暫停對"外"開放? 但係"隔離台"就開post話有試車活動(仲歡迎參與tim~)?? 學有師兄話齋:咁鬼鼠(祟)做咩?

暫停對"外"開放? 工房呢樹係外? 咁隔離台即係圍內啦? 係咪? 就呢點已經夠比人插, 唔理你之前點偉大. 兩件獨立事件, 一件做岩, 一件做錯, 唔會有抵銷.

**另:佢地為個埸做測試係好事黎, 出發點正確, 要讚!! 但咁出post法, 咪要彈囉. 依家就算出post人唔出黎交代事件, 主辨單位負責人都要出下聲澄清,交代, 免得各車迷日後都仇視於該會, 出面交代唔會蝕幾多, 呢條數唔會唔識計掛? 負責任嘅負責人~~