RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3476|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

救命呀!

siuwai999999 發表於 2010-12-10 10:50:30 | 顯示全部樓層
Xr10 啦,有人培下ma^^
siuwai999999 發表於 2010-12-11 00:04:01 | 顯示全部樓層
ching xr10 太反本 , 有好多小問題 , 部車晤包呔點平都$2180 味計esc x2 , motor x2 , 又大量parts 要買 , 你見我成日晤行就知反本la , 我自已計計下 , 末買parts 都要$5000 才行到車....太貴
siuwai999999 發表於 2010-12-11 09:41:42 | 顯示全部樓層
Ching 偉高有部ax10 kit版$1850
siuwai999999 發表於 2010-12-11 23:23:00 | 顯示全部樓層
Ben哥 甘你計左控,servo,lipo,摩打,如果你套m2 dig 包摩打$1350 你帶我去買thx^^
siuwai999999 發表於 2010-12-11 23:25:42 | 顯示全部樓層

Ben哥你放套m2 dig包摩打都$1650 啦,晤好玩啦thx @_@"
siuwai999999 發表於 2010-12-11 23:41:57 | 顯示全部樓層
其實平有平玩貴有貴玩,你like衝上山我like慢車拖迫力落山,大家玩法不同(指獨個人意見請見謜)想平d咪am槍,3003servo,101esc x2,白豬x2,重平添。有時d野過得自己過得人比較好d thx^^
siuwai999999 發表於 2010-12-11 23:48:23 | 顯示全部樓層
回復 33# benlau

咪玩啦ben 哥,明知novak55t摩打芯超長就晤好叫人買啦^^
siuwai999999 發表於 2010-12-12 00:02:13 | 顯示全部樓層
是但啦大家只糸討論一下車經沒有其它用意,大家請見諒sorry
siuwai999999 發表於 2010-12-12 00:15:34 | 顯示全部樓層
回復 30# benlau

Ching 如果你真糸買xr10 找ching買搵陣,旺角賣比d生客起碼$2300 以上平反$150蚊用來食飯都好^^