RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: oscarchoi
打印 上一主題 下一主題
收起左側

搖控越野車塲 << 最新消息>>

turbo997 發表於 2011-4-19 00:42:39 | 顯示全部樓層
請問有冇油車場嘅相?唔該
turbo997 發表於 2011-4-29 21:27:23 | 顯示全部樓層

Do yo have the track layout drawing(or hand made made drawing)?
Because I think you have the drawing to prepare how to built the track.Right
Can we share?
turbo997 發表於 2011-5-2 00:19:58 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-5-1 00:16
http://youtu.be/3dpIXuWG1nI
大家有否去過呢個塲玩

That is the {banned}ing track
turbo997 發表於 2011-5-2 00:21:22 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-4-29 22:26
歡迎提供賽道圖則

You are not have the drawing.But you said now the track on the progress.
And now is May .Is open?
turbo997 發表於 2011-5-8 12:36:34 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-5-7 22:43
各位司兄留意啊下星期一即是五月九日
塲主興仔通知會在這日改變A塲跑道形式
當天全日會有工程 ...

How about 1/8GP  track?
Is not in progress now?
turbo997 發表於 2011-5-8 22:59:02 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-5-8 13:12
只是A场换跑道
1/8油场稍后动工。現在只是平原一塊地

其實點??您之前又話油車場動工中,又話五月可以試,而家又話未動工,
你地其實係咪想睇吓咩嘢反應呀>>??
問你哋有冇場地layout,你話歡迎提供layout我已經知您地吹水
而家第一板的內容又改埋....................

turbo997 發表於 2011-5-10 00:16:23 | 顯示全部樓層
truckman 發表於 2011-5-9 12:59
回復 turbo997 的帖子

mx club 場主so busy ,一個人做幾個場d 野..............你要體諒一吓至得... ...

唔係寸人.
只係呢個post 最初係講五月份油車場會落成,小弟只係想得過知字
只要發言人最初不是說油車場已動工,五月有得玩,我就唔會問啦
你又知我無入過去??