RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mathew97726
打印 上一主題 下一主題
收起左側

求新手 TT-01 :P

lf2c 發表於 2011-7-23 21:19:59 | 顯示全部樓層
咁唔係玩tt01車但手車又係慢咁
又計唔計架.........
lf2c 發表於 2011-7-23 21:34:27 | 顯示全部樓層
lf2c 發表於 2011-7-23 21:49:50 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-7-23 21:44
唔比你呀 -3- 我要真係玩左1個月果d -3-

好心你一開始就寫明d啦.............馬後炮.............
lf2c 發表於 2011-7-23 21:57:55 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-7-23 21:51
對唔住大佬

得啦.......到時慢慢搵你d同level既朋友
慢慢研究你地既tt01吧.............

lf2c 發表於 2011-7-23 22:07:43 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-7-23 22:03
乜你咁架 -3- 好睇唔起"我地"既TT-01囉 -3-

我冇話睇唔起tt01 wo........係你自己講咋
同埋呢架車我從來都未玩過.....
所以唔好話我睇唔起佢.......
我只不過係見你話唔受我玩既咪叫你繼續搵番d同
你一樣車架一樣setting一樣level但最緊要玩到
一個月既果d既朋友仔玩姐.........
咁都有錯???

lf2c 發表於 2011-7-23 22:47:09 | 顯示全部樓層

算啦......始終你仲細過我......
有時表達d野唔清楚大家產生誤會姐.........
同埋我之前都講得有d過火~所以都要同你講聲sorry先~
其實我淨係想知除左我係呢度個grade係高之外
有咩原因會令你唔受我玩.........係因為車架唔同定咩先..........
我唔係一定要強迫你受埋我玩.........我只係想求個明白姐..........
因為我憑你一句:"你唔計啦明顯-3- 睇你會員個grade就知 -3-"
咁即係點解呢?唔計我係呢度既grade~
lf2c 發表於 2011-7-23 23:22:29 | 顯示全部樓層
alan0108 發表於 2011-7-23 23:22
用左原'莊' 23t 魔打已經夠,新手如果玩禁快會好易抄

即係白豬摩打???
lf2c 發表於 2011-7-24 12:55:46 | 顯示全部樓層
d.s 發表於 2011-7-24 08:59
時代唔同左啦......
14歲已擁有自己的正規RC Car,往後改車仲要[錢唔係問題],
想當年我14歲果陣都只有望 ...

我都係啦....想當年14歲都係得個"幸"字........
所以而家呢一代真係好幸福架...........
lf2c 發表於 2011-7-25 09:01:47 | 顯示全部樓層
hing830 發表於 2011-7-24 10:56
我見過幾次有人去a場玩車,他車速不快有班長期打躉人士叫他去b埸玩,我心念政府起個埸比人玩,你咁快不如拿 ...

乜d所謂高手咁自私架..........
講到個場好似係為佢而設佢咁
我諗場規入面斷估都唔會有一條條文指
定話要至少有幾多車速先入得A場掛..............
lf2c 發表於 2011-7-25 20:42:33 | 顯示全部樓層
hinwong 發表於 2011-7-25 14:30
采佢都傻...射我law...笨
tt01必勝

雖然我冇玩TT01~
但我都撐TT01一定會射低果班所謂"高手"................