RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ~可樂~
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我係呀豪!我好想重返遙控貨車界!!

MAZDA 發表於 2011-8-18 09:40:10 | 顯示全部樓層
你收皮啦... 次次約你玩局同交收都唔見人 , 打比你找你係邊成日玩失誴
一係就係度扮怪聲當唔知發生什麼事 !!!
MAZDA 發表於 2011-8-18 11:21:48 | 顯示全部樓層
回復 wyman18 的帖子

yes!~
MAZDA 發表於 2011-8-18 12:13:50 | 顯示全部樓層
回復 ericlung2010 的帖子

唉!老實講,佢之前真係做過好多乞人僧的事,如小鏡司机同埋土屋
有次约佢交收等左成粒鈡都鬼影都冇,到打给佢時又不接电,一接
电就係度扮怪聲!!係人都神僧鬼厭啦!!!!而且呢一板包括
我都係受害者來的。:'所以亦因為咁唔好怪我地点解咁僧你的原因之一
嗎?!
MAZDA 發表於 2011-8-18 12:19:12 | 顯示全部樓層

補充:佢個次問大埔廠借遙控巴士玩,玩到人家的巴士容容爛爛不
得至,險些借给他的車主取不回,搞到險些要報警佢才收到通碟才肯還给人家的。
MAZDA 發表於 2011-8-20 17:44:22 | 顯示全部樓層
回復 cedricho 的帖子

我同軍人都係港島人來!我自己都係怕遠所以才唔Join 你地啲局
MAZDA 發表於 2011-8-20 17:51:00 | 顯示全部樓層
回復 German 的帖子

Yes !所以我好僧佢成日甩底玩失誴,有次约佢去大埔玩巴士跟著去大
廠小修,我係九龍等呢條友好耐都不本來當時我也十分狼狽地浪費
我時間!
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:22:49 | 顯示全部樓層

其實上年年中時我已經比過好多機會佢的 , 好像佢上年答應會收我架R620 !
我約佢係吉之島等 , 我當然準時到達現場等佢 , 當時我見佢未來 ,我就致
電比佢 !條友話就來 ,叫我等多3個字 .....結果答案就係:人影都冇...
打比佢再問位置時電話又不接 , 到接時又係度扮怪聲~~~~~~ 我個心
對佢呢位飛機師十分之望 ....

飛機師的甩底個案....

1. 約佢同我一起去大埔廠維修巴士 , 兩次都係等佢時人影都冇 !!!
2. 有次約佢去赤柱玩車 , 講好係小西灣等搭車入去 ,  又係玩失誴 !!
3. 條飛機師答應土屋同小鏡司機賣野比佢地 , 但土屋同小鏡司機
在交收地點等左好耐好耐 ,都冇來現場交收...當時佢地話比我知
我已好怒~~~~
4. 最後一次 ,在一次旺區局 ,佢有來 ,話答應收我架 R620 ,當時我諗
著下道氣 ,算啦..比多次機會佢同佢FRIEND返 , 講好價 ,賣比佢 ,佢當
時咁賣個扶手比我的 , 但誰知道.....最好係吉之島等佢 , 鬼影都冇隻~~~
結果我對佢真係好失望!!!!!!!:@ 就算係土屋都唔LIKE佢 !!!!!

話已說完 ,以上句句真實個案來 !!!
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:37:34 | 顯示全部樓層
回復 wyman18 的帖子

叔叔..即使我個局都唔多想WC呢類有多次甩底案底的人來.....最橙唔係一次..
係一次又一次 !!!

PS:明日我改出CC-01 ! 個BAND會改 ,注意 !
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:47:09 | 顯示全部樓層
回復 lf2c 的帖子

叔叔...其實佢唔要件野咪講聲未得羅........ 而真係來不到同我一起玩
便同我講聲咪可以囉 ...  我初初識佢,佢都唔係咁的...後來唔知點
解佢個人變成咁飛機C.....
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:58:07 | 顯示全部樓層
回復 lf2c 的帖子

SORRY!講吓笑....唔好怒 !  慣左口...唔好介意..
MAZDA 發表於 2011-8-21 00:14:38 | 顯示全部樓層

有 !!!上港島石澳龍隻個邊....好正 ,風景又好 !全程都係又斜又多崎嶇的OFFROAD來 !!!
MAZDA 發表於 2011-8-21 00:18:58 | 顯示全部樓層
回復 lf2c 的帖子

C兄 !我打比佢佢咁試過播啲車的引擎聲...唔知係米MM2 GAME個啲....
MAZDA 發表於 2011-8-21 00:33:25 | 顯示全部樓層
回復 Dork 的帖子

我只知佢係一個半巴士迷來 ,個時我同佢遊過巴士河的...
當時我識佢個人未似而家咁 ,鐘意錄巴士的中門關門的聲
音同埋駕駛室的指揮燈聲 ,都唔緊要 ,當係興趣來 !但佢
用呢啲聲音做啲迴避人地打電話問佢野 ,追佢位置等就真
係好唔岩 ,好唔洽當~~~~ 搞到個個都犯眾僧....唉~~~
MAZDA 發表於 2011-8-22 11:57:44 | 顯示全部樓層
回復 Doughboy 的帖子

叔叔,今個星期六晚來不來呀?
MAZDA 發表於 2011-8-23 21:02:51 | 顯示全部樓層
回復 royroy311 的帖子

最大懲戒 !
MAZDA 發表於 2011-10-8 13:11:46 | 顯示全部樓層

正如各大車友說得對 , 真係不應該同佢再玩車... 呢一個人
在一個月來我地的局領教個唔少衰野.....而且曾發生過唔開心的事件等 !

總括:同以前一樣 , 永沒改變 !!!!!
MAZDA 發表於 2011-10-8 18:01:30 | 顯示全部樓層
回復 Barry28 的帖子

當初唔知點解咁心軟比佢來加入返我地...
而家都後悔比佢回頭 ,以為佢會改 ,點知永不
改變 ,原地踏步.......
MAZDA 發表於 2011-10-9 00:11:58 | 顯示全部樓層
佢再唔還錢,唔該受害當事人call police...就算佢還返錢
都唔會再比佢玩局了 !
MAZDA 發表於 2011-10-9 11:14:38 | 顯示全部樓層
回復 peter28 的帖子

拉鬼佢 ,送佢入勞教所同留佢底受吓呢啲皮肉及永世的教訓 !!!
MAZDA 發表於 2011-10-10 20:33:12 | 顯示全部樓層
咁樣在此討論到呢度 ,佢肯還錢還件在此無數 !