RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: MXCLUB
打印 上一主題 下一主題
收起左側

mx club rc場地加建工程圖示

ikesan 發表於 2011-12-9 17:32:44 | 顯示全部樓層
聴日玩得未?
ikesan 發表於 2011-12-10 20:07:25 | 顯示全部樓層
今日入左級玩新Track!我既玩後感係:改左逆Track, 多左2個湾左右、但整体就挑戦性大左吾少、我以前玩係吾理物歯答物歯的、但我今日要試其他歯比先感覚到操控。直路長左、差吾多巳用盡個場d位、可以Full鶏4至5秒、但直路未係太平、我巳同興仔反影左。直路頭尾都係大湾、入直路前個湾我用半Full鶏入、直路後個湾可3/2鶏漂移入。建議一定要試!入玩里個湾先係戯玉、興仔為大家精心砲製”上面飛Jump、下面入湾”既精彩Section!不過一個不小心就.................,最開心可能都係Kws各老板! 跟住既重有”洗3板”等等!
整体来講、里次個Layout係甘耐以來最好玩既一個(小弟個人覚得)!
不過個場重有好多野要汁、各位不妨同興仔反影下!
以上、今日既試車報告、希望各位鐘意。
ikesan 發表於 2011-12-12 22:32:41 | 顯示全部樓層
我都覚得回旋柱後個Jump用鉄板会令車太無甘食地、影響跳Jump力度!改為地毯可能会好d!
ikesan 發表於 2011-12-12 22:38:10 | 顯示全部樓層

講講下原來好多野執!
ikesan 發表於 2011-12-13 12:08:28 | 顯示全部樓層