RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2898|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2款MR03

Sunday_Driver 發表於 2012-1-28 00:20:49 | 顯示全部樓層
Sunday_Driver 發表於 2012-1-28 10:11:51 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-1-28 09:27
貴d仲要有限制?咩慨念?要得車就梗係想快架啦,咁仲限黎做乜?有無ching知道?!

http://www.youtube.com/watch?v=vftHUI9eTss

左方mr-03設計師, 由佢親演說, 點都要每人收返幾舊水飲茶$
Sunday_Driver 發表於 2012-1-30 15:33:46 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-1-30 15:24
2款MR03,除左TIKITIKI MODE、車殼、車輪和車呤之外,仲有咩唔同? 好似其它配置一樣?!

其實你想點玩?

我冇$ , 買左最平果嫁玩
Sunday_Driver 發表於 2012-1-30 15:51:54 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-1-30 15:40
HKD10XX或HKD8XX 唔係問題,想知邊架低玩D同快D JA~ THX

1)邊架低玩D
我就覺得越平越抵, 你又點諗呢?

2)邊架快D
我刀唔識玩得快, 仲係 [慢, 跳, 反], 邊架快D,都冇所謂, 你又點諗呢?
Sunday_Driver 發表於 2012-1-30 16:26:56 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-1-30 16:18
我低玩O既意思係 好似紅色MR03咁,佢賣貴左,但配置多左。
咁而家呢兩款HK10XX和HKD8XX會唔會又有少少分 ...

樓上C Hing 都講度 9 9 10 10

如果你要官方答案, 咁你只有上ky網咆下啦

咆完講聲我知