RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4785|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2012-2-4-CT Kcar 比賽

d.s 發表於 2012-2-5 03:05:02 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://www.youtube.com/watch?v=uAhzj9V-8GU&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=vFJR_NSz8sA&feature=youtu.be

賽例:
90mm Kcar殼 (甲蟲唔俾用,唔俾用包圍)
0度窄鈴
冇紋橡膠呔

好好玩~

樓主| d.s 發表於 2012-2-5 03:07:08 | 顯示全部樓層
吉詳物搭載~
 樓主| d.s 發表於 2012-2-5 10:37:57 | 顯示全部樓層
在此特別鳴謝各位CT師兄丈義相助,令小弟能順利完成比賽~
Thanks All CT Brother~!!
 樓主| d.s 發表於 2012-2-7 02:59:58 | 顯示全部樓層
 樓主| d.s 發表於 2012-2-7 11:42:05 | 顯示全部樓層
samy 發表於 2012-2-7 09:44
If the beetle is the best performance in K car, it is no meaning to refuse. Maybe next time only use ...

CT時不時有搞呢類友誼賽,當中賽例以 [for fun] 為主~
既然賽例由主辨單位定左,要玩就會跟,只要大家按賽例規定下set車,
公平出賽,順利完成,咁就已經達成呢個友誼賽嘅目標~
話唔定下次主辨單位會定唔俾用殼裸跑呢?
要玩咪照跟賽例law~
 樓主| d.s 發表於 2012-2-7 19:05:53 | 顯示全部樓層
henry888 發表於 2012-2-7 16:11
裸跑賽好呀,同你地死過,我恨左好耐

My master,你玩乜我都跟
 樓主| d.s 發表於 2012-2-8 02:05:35 | 顯示全部樓層

....團體.....??
 樓主| d.s 發表於 2012-2-8 02:37:04 | 顯示全部樓層
瘋語飄移 發表於 2012-2-8 02:12
可以選擇個人VS團體...好明顯亨利係果位"個人",大家應該唔會反對

.....well~咁....實情係鬥劍定鬥車....呀??