RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kaka820
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MMS 換完毯!!

Yinbb 發表於 2012-3-16 19:44:56 | 顯示全部樓層
唔比用咪唔好用囉,個場人地嘅,人地有權作出任何限制,唔滿意可以唔去,人地無迫你上去。況且人地開個場搵食,你就去破壞人地個場,人地老板就梗係封殺你啦,好正常喎,人地成本增大,換地毯又無加你價,仲想點?你去book個室內場打藍球,唔通場主會比你著釘鞋去跑?用下腦啦,你估人地開善堂咩。
Yinbb 發表於 2012-3-17 08:47:09 | 顯示全部樓層
回復 wing1203 的帖子

你試下去京商門口大叫,大家都想開開心心玩車,點解一定要用kt18或都佢指定嘅遙控。又或者你去kws問點解佢d parts咁貴,限制咗個價,變得無咁多人用,令你玩得唔開心。

中肯一句,人地唔係開善堂、孤兒院,你上去係要搵你錢,相信遲下真係無人去的話,又會開放返比用海綿呔,供求問題,你應該識。

非牟利機構都要達致收益平衡啦。
Yinbb 發表於 2012-3-17 08:50:38 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-3-17 11:39:08 | 顯示全部樓層
回復 casper 的帖子

唉...仲未醒. 如果佢個屎忽有牙會咬難你張沙發,你會唔會比佢坐先?
Yinbb 發表於 2012-3-17 13:06:00 | 顯示全部樓層
casper 發表於 2012-3-17 13:02
回復 yeung601 的帖子

請你飲番杯啦 ^^

你都無答到人地屎忽有牙,你又比唔比人坐你張沙發. 人地著釘鞋入屋你又比唔比?可能隻鞋仲踩咗屎架喎.
Yinbb 發表於 2012-3-17 16:04:51 | 顯示全部樓層
cptkirk9 發表於 2012-3-17 15:57
佢個比喻就講咗當初無乜人就無論你有無牙,着唔着釘鞋都俾你入,但到人多番時又覺得 ...

呢個咪即係供求問題囉,我一早明佢講乜啦. 我都話,你地咪唔好上去玩囉,遲D無人去玩,MMS應該會比人用返海綿呔.
Yinbb 發表於 2012-3-17 16:40:25 | 顯示全部樓層
cptkirk9 發表於 2012-3-17 16:21
咁其實你都係未明, 這不是供求問題, 是“有事鍾無豔,無事夏迎春”

人地唔會同你講心,所以無夏迎春存在,只會當無人去果陣時,再諗第二D優惠引你去.例如比人用海綿呔,或減價.
Yinbb 發表於 2012-3-17 16:42:32 | 顯示全部樓層
當場主執左笠,唔通你又喺樓下瞓地扭人地開返個場比你玩呀?人地都蝕水執,唔通你仲叫人開返檔?
Yinbb 發表於 2012-3-20 09:02:22 | 顯示全部樓層
feihung 發表於 2012-3-19 23:25
O,見上文有人張海棉比喻屎勿有牙或釘鞋,咁吾知它們有無用來洗碗刷背呢?

你話你呢D人係咪特登要比人插下你先安樂丫,周圍點火頭,場主話唔比用就唔比用啦,仲o係度扭計要玩棉呔,返屋企張床度玩棉胎啦。呢d簡直係小學雞行為,廿幾三十歲o既小學雞我真係第一次見,希望其他版友都可以入黎睇睇呢個mini z區d小學雞係幾咁得意。

仲有車呔係<呔>,<胎>係肧胎個<胎>,學識玩之餘仲要學下點寫。
Yinbb 發表於 2012-3-20 10:07:16 | 顯示全部樓層
唉, 又一隻廿幾三十歲的小學雞
Yinbb 發表於 2012-3-20 11:30:53 | 顯示全部樓層
2slow 發表於 2012-3-20 10:57
what is going on people?
anyway,"呔"係廣東話嘅叫法, 來自外來譯音詞英文的"tire/tyre", 正確應該 ...

OK, 插錯, SORRY, DR. EYE都話係輪胎! 比你地插返~

但係唔該唔好再扭計,要人比你玩棉胎/呔啦~!! 其他人睇到真係好搞笑架~
Yinbb 發表於 2012-3-20 13:08:45 | 顯示全部樓層
feihung 發表於 2012-3-20 12:31
尚麵果位yinbb的小朋友寄言你吾色字友體吾明的話,就請李收爹啦,毛胃比仁小啦!

你都應該收下嗲啦,你睇下你寫乜?真係不知所謂
Yinbb 發表於 2012-3-20 13:12:24 | 顯示全部樓層
feihung 發表於 2012-3-20 12:19
係囉,我地租塲時係話比玩棉胎咖,我地的拳利又去咗邊呢?不過我吾承認被啊so強姦架,只會 ...

仲O係度扭計, 真係無得救。接受唔到膠呔O既就過主啦
Yinbb 發表於 2012-3-20 15:24:17 | 顯示全部樓層
回復 feihung 的帖子

haha~~真真正正的不知所謂,仲要扭計~