RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mmsrontam
打印 上一主題 下一主題
收起左側

報名啦,報名啦,報名啦,

casper 發表於 2012-12-5 10:03:57 | 顯示全部樓層

其實你可唔可以成熟d 呢?? 提供意見係好, 但唔駛下下都依班人, 果班人既~~

我都係 MMS 好開心咁用過膠呔比賽, 平時用咩膠玩係我自由.
casper 發表於 2012-12-5 10:07:01 | 顯示全部樓層
加so,

我都想上黎玩下, 請問最遲幾時報名呀?? 我要攪攪我架車先呀~~~

呀康
casper 發表於 2012-12-6 09:06:00 | 顯示全部樓層
中國公安 發表於 2012-12-5 23:30
你地果邊冇得玩咩,做嘜貢遠走過嚟玩呀

哈, 你覺得我係咪係囉~~
casper 發表於 2012-12-6 09:08:05 | 顯示全部樓層
白豬车手 發表於 2012-12-6 09:01
有著數果陣就想上黎拎,無果陣就帶d新手去買7075 t6順便唱衰人個場,班人係咁架啦 ...

人在做, 天在看, 我上黎同d 朋友玩下車, 唔得呀~~ 你咪影響 MMS 好客之道tim 呀~~
casper 發表於 2012-12-6 10:04:06 | 顯示全部樓層
哈哈, 我一向玩車都係求開心, 唔通玩車為求氣咩~~
casper 發表於 2012-12-6 10:34:32 | 顯示全部樓層
samy 發表於 2012-12-6 10:20
Casper.準備左車売(90mm)、o太和摩打未?你個邊有幾多個玩?

我冇問其他人呀, 我只係想上黎同大家玩下車~~

我架 90 AWD 冇玩一段時間, 我諗都係用番我架甲蟲仔, 不過都要睇下幾時最遲報名, 睇下有冇時間攪攪架車先得, 我近幾星期都忙, 只玩左一次車炸 >_<

呔我有, 軨就要找找, 應該都有既, 摩打用番我上次比賽果隻, 係咪?
casper 發表於 2012-12-6 11:00:25 | 顯示全部樓層
Thanks samy, will try to do so ^^